Ofiste parfüm sıkan kadın?

Konu sahibi son olarak 970 gün önce görüldü
Genelde ter, sarımsak, çorap kokusunu bahane ederler.

Neden hep kadın? Futbolçu bey siz bu kadınlardan ne istiyorsunuz?
Kapalı alanda parfüm sıkan insanlara ayar oluyorum çünkü bazı parfüm kokularına da alerjim var. Kimseyi boğmanın anlamı yok.

ofiste osuran kadından iyidir bence.

Futbolcu dikkat bayanlar feministler linç eder . Ama kadınlara çok dalma . Biraz erkeklere de vur . Erkekler bayanlar kadar saldırmıyor . Kendi hayatı kendi tercihi . İsterse kafasından aşağı kovayla gül suyu döksün

Neden hep kadın? Futbolçu bey siz bu kadınlardan ne istiyorsunuz?
Kapalı alanda parfüm sıkan insanlara ayar oluyorum çünkü bazı parfüm kokularına da alerjim var. Kimseyi boğmanın anlamı yok.

bu işi genelde kadınllar yaptıkları için olamazmı nedeni açık

Futbolcu doğru söylüyor . Sokağa çıktığımda erkeklerin değil kadınların kokusunu alıyorum . metrelerce uzakdan bir kadının geldiği sürdüğü kokudan belli oluyor . Kafalarına kovayla mı döküyorlar

Kadınların kokusunu almanızın yegane nedeni genelde EDP parfüm kullanmalarıdır.
Erkekler ise genelde EDT parfüm kullanırlar.
Kaliteli erkek parfümlerinin de EDP parfümü bulunmaktadır ve en az kadın parfümü kadar etkilidir bu parfümler de.

Ayrıca parfüm kullanan kadınları severim. Parfüm , bir insanın kişisel bakımına özen gösterdiğinin işaretidir. Tabii alerjisi olup da kullanmayan kadınlar da var ama çok nadir.

Teksas bey eğer sizi ciddiye alabilseydim feminizm hakkında ve beyefendilerle ilgili açılan konular hakkında uzunca sohbet ederdik ama alamıyorum sjdjdnnd
Linç de ederim evet, eğer haddinizi aşarsanız ben de aşarım :cici:
Hemşehrimle arama girmeyin ben ona takılıyorum :sırıt:

Bunlar hep kadinsizliktan bence. :aeg:

Bunun bir üst modeli ofiste koltuk altına deodorant sıkan kadındır. Bana birşey anlatırken birden kazağını sıyırıp kolunu içine soktu çok korktum mk. Tövbeler olsun.

Geri