Odun Kadınlar !

• Kullanıcı Kurt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kadınlar Kulübü Arşiv
🕒 Konu sahibi 9 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Candirlar, dogaldirlar o yuzden odun gelir. Mic mic samimiyetsizlikleri yoktur. :liv:

Kadin erkek bakmadan butun odunlari yaksak kis zamani?

Öyle bir kadın yoktur.
Kadınların, hepsi mükemmeldir.

Evet, teşekkürler.

Hiç unutmam, kendisine 2012'de Dünyanın en iyi şarabı seçilen( O zaman yıl 2013'tü) şaraptan getirdim. Başta mıy mıy mıy bu ne vs. Sonra gösterdin internetten Dünyanın en iyisi olduğunu, tuttu içti hepsini ve bir daha istedi. Odun işte odun...

doğal olayım derken mıçanları da mevcuttur dozunda bırakan kadın iyidir
odunluğunu odunsuzluğuyla harmanlayanlar

(güzel bir tabir oldu mu ? :kaç:

Bir de şey sorcam. Neden boşluk ardından ünlem? Ünlemi düz bildiğimiz bitişik yazınca amacına hizmet etmiyor mu?
Söyleyeceklerim bu kadardı. Kaşıntı yapıyor bende boşluğun ardından koyulan noktalama işaretleri. Ondan sordum. Kadın gömüyorsunuz diye değil yani. Tekrar teşekkürler.

Hiç unutmam, kendisine 2012'de Dünyanın en iyi şarabı seçilen( O zaman yıl 2013'tü) şaraptan getirdim. Başta mıy mıy mıy bu ne vs. Sonra gösterdin internetten Dünyanın en iyisi olduğunu, tuttu içti hepsini ve bir daha istedi. Odun işte odun...

O baska birsey Anu, o odunluk degil :D

Bir de şey sorcam. Neden boşluk ardından ünlem? Ünlemi düz bildiğimiz bitişik yazınca amacına hizmet etmiyor mu?
Söyleyeceklerim bu kadardı. Kaşıntı yapıyor bende boşluğun ardından koyulan noktalama işaretleri. Ondan sordum. Kadın gömüyorsunuz diye değil yani. Tekrar teşekkürler.

Odun işte :p Takıldığı şeye bak. al ! ! !

Ama ben odunum ya var yani öylesi de :ı
Dislamayin. :ı

Turk'un sozluk konularinda kadinlara yukselmesinin ardindaki asil sebep ne? Taslar dokuluyor, sir perdesi aralaniyor. Hepsi azzzzz sonra .p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri