Ödüllü Korku Kısa Filim ( Yiyorsa Tek Başınıza İzleyin )

Konu sahibi son olarak 58 gün önce görüldü
1:28 osuruyormu ?

eğer öyleyse gerçekten KORKUNÇ

abi olay 2013 te yasanmış , kanadalı 21 yaşındaki kız o videodaki .Otelde birinden kaçmaya çalışıyor asansörü çağırıyor tek tek katlara basıyor ama asansör gitmiyor tuhaf bi şekilde , sonrasında o kaçtığı in midir cin midir neyse o geliyo bu tuhaf hareketler yapıyo sonrada otelin çatısındaki su deposunda 3 hafta sonra ölüsü bulunuyor .Şu videoda daha ayrıntılı anlatıyor , açıkçası ben bu videoyu ilk izlediğimde etkisinde 2-3 gün kaldım kolay kolay korkan biri değilimdir

https://www.youtube.com/watch?v=UaqZznOQ9sk

İki ihtimal geliyor aklıma .. Birincisi her ne kadar videoda " otopsi raporunda bir şey çıkmadığı " söylense de kızın uyuşturucu madde almış olabileceği .. Diğer ihtimal ise bir ifriti kızdırdığı ..

İki ihtimal geliyor aklıma .. Birincisi her ne kadar videoda " otopsi raporunda bir şey çıkmadığı " söylense de kızın uyuşturucu madde almış olabileceği .. Diğer ihtimal ise bir ifriti kızdırdığı ..

Evet uyuşturucu kullananların elleride ters dönüyor görmüştüm , bende düşündüm onu ama uyuşturucu kullanan kişi videoda olduğu gibi hızlı hareket edemez sanki , yada su deposuna o kafayla giremez zaten girmesi ve tekrar kapağın kapatılması için 2 ci birisi gerekiyormuş .2 ci ihtimaline yoğunlaşırsak su deposu deniyo marid de olabilir belki , bildiğim kadarıyla suda yaşıyolardı

Maridler suyun içinde yaşamazlar .. Orada herkes yanlış anlıyor .. Su kenarlarında yaşarlar ki başka cin türleri de suya yakın yaşayabilirler .. Burada güçlü bir nakil söz konusu ve nakil dedin mi o işin erbabı ifritlerdir .. Yine de bu olayın başka boyutlarla alakası olduğunu sanmıyorum ..

Geri