Yasak mı kardeşim…..fkjf mıhabbete baktım ya kimler katılmış falan filan ayrıca ben sabırsız insanım geldi gitti bitti derken çatlarım@Sirius burayi okuyup durma sende katıl![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yasak mı kardeşim…..fkjf mıhabbete baktım ya kimler katılmış falan filan ayrıca ben sabırsız insanım geldi gitti bitti derken çatlarım@Sirius burayi okuyup durma sende katıl![]()
bizi şu arkadaşla eşleyin…. ilk tur evet…burada da herkes hayal kurmayı seviyo maşallah....
fikrini sevdim evet... eşlesinler de ağlatayım seni.bizi şu arkadaşla eşleyin…. ilk tur evet…
Konuşmadığım zamanlarda bot oynuyorduBotla katılsam yarı finali görürüm. Zira, Need dostum son turnuvada bir bot gibiydi adeta.
Kimi destekliyorsun ???Ben bu turnuvada destekçi olacağım.
Son oyunda çok iyiydin, hakkını yiyemem. Elbette seni ve yosun'u. Duhan'a rağmen hem de.Konuşmadığım zamanlarda bot oynuyordu
Kimi destekliyorsun ???
inanılmaz vefalı bir dostsun need için… bana rağmen need’i desteklemen beni gerçekten hüzne boğdu…Son oyunda çok iyiydin, hakkını yiyemem. Elbette seni ve yosun'u. Duhan'a rağmen hem de.
Arar beni nerdesin der şuradayım derim 10 dkya yanımda olur.Birlikte pasta yeriz falan sonra boğaza karşı viskimizi yudumlariz öyle işteinanılmaz vefalı bir dostsun need için… bana rağmen need’i desteklemen beni gerçekten hüzne boğdu…
Sen de hep böyle yapyon.Başlayalım artık..
Beklemeyi sevmiyorum..Sen de hep böyle yapyon.
Sonra elimiz ayagimiza dolasiyorrr.Beklemeyi sevmiyorum..![]()
@Otantik Varoluş ile devam..Sonra elimiz ayagimiza dolasiyorrr.
Senin eşin kim?
Allah yar ve yardimcin olsun@Otantik Varoluş ile devam..
Beni niye övmüyonSon oyunda çok iyiydin, hakkını yiyemem. Elbette seni ve yosun'u. Duhan'a rağmen hem de.
Seninle plesk ile melo hnmın maclarını izlemeye gidelim mi...Yasak mı kardeşim…..fkjf mıhabbete baktım ya kimler katılmış falan filan ayrıca ben sabırsız insanım geldi gitti bitti derken çatlarım