Ben adayligimi yine koymadim. Bagimsizim.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Altdan altdan tehdit mi ettin simdi beni sen?Tmm öyleyse o zaman olur
nasıl şaibeli olsun saçma sapan yerlere çekmeyelim konuyu.Önceki sitede düzenlenen turnuvalar o zaman şaibelidir. Var kayıtları açıklansın
Altdan altdan tehdit mi ettin simdi beni sen?
Tamam..sonra analiz ederim ben.Yoo guzel bi sey yazdim
umarım bizimle rakip olmazlar... plesk meral akşener olup bi anda masadan kalkabilir. tedirginim...Nee iba ile melnur mu ortak kfjf
O maçı izlemek isterim şahsen masayı bir muharrem ince edasıyla izlemeye gelmek isterim fkfkumarım bizimle rakip olmazlar... plesk meral akşener olup bi anda masadan kalkabilir. tedirginim...
Anna’dan ses çıkmadı. Gerçi Lena’ylada hayırlaştılar ama belki Lena kim ki zaten diyip evet der……. (Sanmamfkkf)@Sirius oynamıyor musunuz![]()
Siz istiyorsanız katılırım elbette yoSun Hanım. :p@Mr. Crowley sen katılmıyor musun eski kumarcılardansın![]()
Şey diyesim geldi "lütfen ciddi düşünenler yazsın" skjh eğer niyetin ciddiyse ona göre cevap vericem.. yoksa biz burada şaka yaparız yoSun listeye yazar İkimizi.....@Anna Karenina gel eşim ol da şunları yenelim
Sen kahveni yudumlarken ben tatlımı gömerken oto oynar oyun yeneriz zaten
Şöyle bi baktım da kiminle eşsin diye melnur ile olmuşsun skj aynı davayı savunanla eş olma.. sırtını YPJ'ye, YPG'ye ve PYD'ye dayayan melnur ile ol.. rakibin mi oldum şimdi vay be iba.......@Anna Karenina katılsana belki rakip oluruz
Skkf sana karşı hep ciddi düşünüyorum eğer varsan varım….Şey diyesim geldi "lütfen ciddi düşünenler yazsın" skjh eğer niyetin ciddiyse ona göre cevap vericem.. yoksa biz burada şaka yaparız yoSun listeye yazar İkimizi.....
Teklif senden gelince hayır demek hadsizlik olur..... katılalım siricim......Skkf sana karşı hep ciddi düşünüyorum eğer varsan varım….
@yoSun duydun zilin sesini ben kaptım Anna’yı…..Teklif senden gelince hayır demek hadsizlik olur..... katılalım siricim......