ODTÜ vs Boğaziçi

J
  • Kullanıcı Jigsaw
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Sık sık yapılan karşılaştırma.
Ortak varılan kanı her iki okulunda birbirine denk olduğu.Mühendislikte ODTÜ,sosyal bilimlerde Boğaziçi deyip dururlar.Ne kadar doğrudur bilinmez.

hayatım boyunca asla bu ikisi arasında seçim yapma şansına erişemeyeceğim dediğim ikilem.

ODTÜ'lü olmak her zaman ayrıcalıktır.

Boğaziçi daha yüksek puanlı insanları alır, mühendis olarak yetiştirmek için. Fakat ODTÜ daha seçkin ve adından anlaşılacağı üzre teknik eğitim verir.

başlığı görüp heycanlandığım fakat fakülte kıyaslama konusunun forumda yalnızca bana has olduğunu hatırlayarak hayal kırıklığı yaşadığım bir pitre konusu.

Yarın Odtü'ye gideyim de bahçesinde şoktan aldığımız çekirdekleri yerken hevalleri izleriz.

Yüksek lisansimi Boğazicinde yapayimda bir yorumda bulunayim :zuha: :D

ODTÜ'nün egitimini bilmem ama üniversite olarak cok çirkin olduğu kanaatindeyim. insanları da aynı zamanda onu cekici kilmayan belki de. sevemedim gitti.

boğaziçi burjuva üniversitesidir.
ortamımıza biri katılır ve ben boğaziçinde okuyorum veya mezunum dediyse, önümüzü ilikleriz.

gerekli yeterliligi saglayamadigim icin, oyle uzaktan uzaktan aralarinda versus yapmak zorunda kaldigim yurdun iki uber universitesi. olsun biz de istanbul yuni mezunuyuz, b kategorilerde en iyisi.

Geri