Ödev Nasıl Yapılır

Konu sahibi son olarak 3064 gün önce görüldü
Ödev Yapılışı
Ödev Nasıl Hazırlanır

Ödev Nasıl Yapılır

Arkadaşlar Ödev nasıl yapılır sizin için dünyanın en zor ve sıkıcı işlerinden biri mi ödev yapmak Okulun size bilginin hazır olarak verildiği bir yer olmasının yanı sıra, bilgiye ulaşabileceğiniz en güvenilir kaynak olduğunun farkında olmalısınız Eğer bunun bilincindeyseniz, öğrencilik hayatınızda hiçbir zorluktan korkmamalısınız.

Ödev Yapmak için öncelikle programlı bir çalışma sistemiz hazırlamalısınız kendinize okulda öğretmenlerinizde bu programı hazırlamanızda size yardımcı olacaklardır ve programa uygun şekilde çalışma saatlerini ayarlayın sıkıntı çekmeden zorlanmadan rahat bir şekilde Ödevinizi yapabilirsiniz

Ödev hazırlama teknikleri nelerdir Ödev hazırlarken nelere dikkat etmeniz gerekir İyi bir ödev hazırlamak insana neler kazandırır Ödev hazırlarken ihtiyaç duyacağınız yöntemler nelerdir İyi bir ödev için nasıl bir plan uygulamanız gerekir Hangi kaynaklara başvurmalı ve bu kaynakları en verimli şekilde nasıl değerlendirebilirsiniz Ödev hazırlarken öğretmenlerinizle nasıl bir diyalog içinde bulunmalısınız Kitaptaki bu başlıklar doğrultusunda ilerleyerek bir ödevi çok kolay, kısa zamanda ve her şeyden önemlisi tam not alabileceğiniz şekilde hazırlayabilirsiniz.

Ödevin 2 yapılış şekli vardir
1. Okulda yapılan ödev.
Genelde son dakikaya bırakılmıştır, ve yetiştirilirken baya bi zorlanılır
2. Arkadaştan alınarak yapılan ödev.
Bu en şeytanca yönüdür.

Arkadaşlar birinci sınıfa giden bir oğlum var ödev yaptıramıyorum evde bir türlü öğretmeni kac kez okula cağirdı arkadaşlarından alıp yapıyormus sonrada öğrtmenı tahtaya kaldırınca sorun yaşıyomuş nasıl atlatcaz bu süreci cok endişeliyim acıkcası ..

Arkadaşlar birinci sınıfa giden bir oğlum var ödev yaptıramıyorum evde bir türlü öğretmeni kac kez okula cağirdı arkadaşlarından alıp yapıyormus sonrada öğrtmenı tahtaya kaldırınca sorun yaşıyomuş nasıl atlatcaz bu süreci cok endişeliyim acıkcası ..

Birinci sınıfa giden bir öğrenciye genelde, anneleri veya babaları ödev konusunda yardımcı olurlar bu hep böyledir özellikle ilk etaplarda, cocugunuza bu konuda beraber ödev yapma aşamasına gelip sıkmadan ödevine yardımcı olmalısınız daha sonraki aşamalarda evin babası veyahut annesi, ödev sorumlulugunun bilincine varması icin ödevlerini kontrol edip sorumluluk vererek verdiği sorumluluğa kadar bitirmesini söylemesi en uygunu olucaktır yani takip etmeniz gerekiyor.

bu konuda RAM danda destek alıyoruz ama evde baş edemiyorum yapamıyor takipteyim habire başında arkadaşlarını cağırıyorum toplu yapmaları için ödül Şartı kouyorum yinede yapmıyor fazla üzerine gidince iyice arsızlaşıyo bir bebek daha beklemekteyiz galıba onu kıskanıyor..

bu konuda RAM danda destek alıyoruz ama evde baş edemiyorum yapamıyor takipteyim habire başında arkadaşlarını cağırıyorum toplu yapmaları için ödül Şartı kouyorum yinede yapmıyor fazla üzerine gidince iyice arsızlaşıyo bir bebek daha beklemekteyiz galıba onu kıskanıyor..

Bu sorunu küçük yaşta cözmelisiniz, aksi taktirde cocugunuz büyüyünce bir çok alanda başarılı olamıyıcaktır benim genelde izlemime göre kücük yaşta ödev yapma alıskanlığı edinmiyen çocuklar büyüyünce başarısız oluyor bunu cözmek için, birde okullarda bulunan ücretsiz etütlerden destek alın. hoca kontrölü altında ödev daha rahat yapıcaktır..

Evet kardeşini kıskanıyor olabilir. bunuda cözmek icin bir psikiyatriye gitmenizi öneririm.

Bebek bekliyor oluşunuz çoğu cocukta olduğu gibi oğlunuzda da kıskançlık durumu yaratmış olabilir.Çocuğunuzun yanında doğacak olan bebekten çok fazla bahsetmeyin ve doğsa bile oğlunza olan sevginizin azalmayacağını anlatın.

Kendisine ait bir çalışma odası yok ise evin herhangi bir köşesini onun için çalışma köşesi yapın böylelikle kendini özel hissedecektir.Bir ihtiyacı olduğunda onu hemen yapın ertelemeyin böylece onu sevdiğinizi hisseder.Çocuklara seni seviyorum demek yetmez , yapılan şeyler ile bunu anlar.

BUNLarın hepsini yapmaya Çalışıyorum babasi çoğu zaman görevde oluyo doğu illerine gidiyor onunda eksikliğini yaşıyoruz. okulda Çalışan bir öğretmen Çocuğumun zekasından şüphelendiğini gerizekalık olabilir deyince çok üzüldüm Ramda testlerini yaptırdım zeka problemi yok.Bebek bekliyor olmam artı birde babasinin yanında olmayışı bunu tetiklediğini söylediler elimden gelen herşeyin en iyisini yapmaktayım özel bir okula gönderyoruz cok aktıf işine geldiği gibi davranıyor yer yer bir yetişkin gıbı davranmakta ..ödev sorunuyla birlikte bircok sorun yaşıyoruz okula ,arkadaşalarına aliştırmak için baya bir caba sarfettik sonunda düzeleceğini ümit edıyorum inş.

Geri