Odd'un Rüyası - Dean Koontz

Konu sahibi son olarak 1028 gün önce görüldü
384489

Kızıl rüyanın ardından gelen sürükleyici bir macera…
"Saatin çalışmıyor," dedim.
"Bu bir saatten ne beklediğine bağlıdır," diye cevapladı.
"Zaman," diye cevap verdim.

Dikkatimi yeniden Annamaria'ya çevirdiğimde kopçasını açtığı gümüş zinciri boynundan çıkardığını gördüm. Ucunda minik, gümüş bir çanın sallandığı zinciri bana uzatıyordu.

Odd Thomas Sierra tepelerindeki manastırda kayıplarıyla hesaplaşarak geçirdiği günlerden sonra evine dönmeyi umuyordu; ta ki kızıl saçlı, genç ve gizemli Annamaria rüyasında ona seslenip bebeği için yardım dileyene kadar.

Kahramanımızın dördüncü serüveni sakin gibi görünen büyülü bir sahil kasabasında psişik güçler, karanlık adamlar ve bulunması gereken katiller ekseninde devam ediyor. Odd Thomas akıllara durgunluk veren bir aksiyonla bir kez daha nefeslerimizi kesecek.

idefix

Dean R.Koontz'un aslında Stephen King olduğu söylentileri doğru mu ?

EkSen , Stephen King'in birçok kitabını okudum fakat Dean Koontz'un yalnızca bir kitabını... Dil bilgisi açısından iki yazarı karşılaştıracak, daha doğrusu ortak yönlerini bulacak kadar bilgili hissetmiyorum kendimi. İki yazar da, aynı tür üzerinde birçok bilinen ve çok satan eserler vermişler fakat şahsi düşünceme göre King'in Koontz adı altında eser vermesi pek olası değil. Yanlış hatırlamıyorsam Stephen King, Richard Bachman adı altında bir ya da birden fazla eser vermiş olması gerek. İkinci bir takma isme gerek duyacağını da düşünmüyorum.

Lafı uzattım aslında, yabancı sitelerden biraz araştırdım, kesin bir dille hayır diyenler de var, yine de ben kesin bir yargıya varamıyorum. :cici:

Teşekkür ederim Elia .. Bende senin gibi düşünüyorum doğrusu ..

Geri