ÜSözlük Ocean

• Kullanıcı W
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Sözlük
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Belki kombinleri ile dikkat cekmiyor olabilir ama sempatik kisiligi ile dikkat cekiyor....

Oceanın kombinlerinin beğenisiz kaldığı gibi konusu da yorumsuz kalacak gibi. Hadi pamuk eller klavyeye. Her güne bir yorum

Burcunu merak ettiğim kişidir, terazi ya da kova etkili olması muhtemeldir. kendine özen gösteriyor ve estetik duygusu da gelişmiş. Allah ona hem çene hem de pür zeka vermiş..

Kendisini Smod olduğu zaman dan tanıyorum, daha doğrusu tanışmıyorduk tabiki de. Baya baya yöneticiliğini sevdiğim beğendiyim biriydi sonraları zaman ilerledikçe daha bir gözlemle fırsatım oldu birer bir hiç sohbet etmedik :) ama bilgisi, zekası, hayata bakışı gerçekten çok iyi, sivri dilli adaletsizliğe gelemiyor ve susmuyor da. Kendi doğruları ve yanlışları var ve bu gibi kriterlerine sıkı sıkı bağlı duruşu ve saygınlığı yüksek biri

Dunya'ya erken degil bilakis gec gelmis sahsiyet.İkinci dunya savasi sirasin da,yasiyor olsaydi Orta Dogu'ya bir duzine atom bombasi sallayip kronik Yahudi/Arap savaslarina son noktayi koyabilirdi.

Sanki hafiften de capkinlik var serde.Bacak boyu,kombin,tursu suyu derken forum hatunlarina subliminal mesaj gonderiyor gibi.Hinzir seni...Sjshhsj

• Kahkaha
Tepkiler: ne
faşistliğini seksi bulan bi tek ben miyim bu adamın.......

Sexy olusunu bilemem lakin,forumda ozgun cevaplar veren nadir uyelerden birisi.Yorumlarini okuyunca karsimizda duran kisinin minnak bir Hitler,oldugu zehebanina kapilabiliyoruz,lakin reel hayatta kot pantolunun arka cebin de araplara karsi,surekli bir atom bombasiyla dolastini dusunmuyorum.Fakat ihtimal vermiyor degilim. : )

Son düzenleme:
Konulara bilimsel yaklaşması sebebi ile yorumlarını mutlaka okuyorum.

son zamanlarda tanıştığım ve forumdaki cevherler kategorisinde değerlendirdiğim klas biri.
evet yorumlarından, bakış açısından ve stilinden etkilendim.

Geri