Ocean

Konu sahibi son olarak 2091 gün önce görüldü
Ocean beyfendinin dogum gununu kutlamışımdir...

eVVOc1.png

samet arkadaşımızın (@ocean) doğum gününü kutluyoruz. iyi ki doğmuşsun. dilerim hayat seni daha doğru, hep doğru insanlarla karşılaştırsın. kalbini içini ferah tut, insanlar hep konuşur, konuşsun. sen kendini bil. hoş kal��

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ocean doğum günün kutlu olsun ..

Nice mutlu huzurlu güzeller yıllar dilerim sevdiklerinle beraber :) İYİKİ VARSIN...
esekherifli nice yıllar :076::076::076:

Eşek bey açmıştı konu, ne şanslı adam bu Ocean ya :) kıskandım birazcık Samet beyi. Bir kez daha mutlu yıllar, benim doğum günümde üç konu açılacak.

Canım yeni yaşında dilediğin her şey güzel gönlünce olsun.. İyi ki varsın, iyi ki doğdun..

Nice yıllara sevgili Ocean! Sevdiklerinle beraber huzurlu ve sağlıklı bir ömür dilerim.

Kutlamalar bitmiyordu.... güzel seneleriniz olsun beyefendi..

arkadaşlar dün gece girip bakmaya fırsat bulamadım, sabah bilgisayarımı açtığımda güzel dileklerinizle karşılaşmak çok mutlu etti beni, çok teşekkür ediyor, hepinizin gözlerinden öpüyorum.

arkadaşlar dün gece girip bakmaya fırsat bulamadım, sabah bilgisayarımı açtığımda güzel dileklerinizle karşılaşmak çok mutlu etti beni, çok teşekkür ediyor, hepinizin gözlerinden öpüyorum.
bildiğin yaşlanmış dünden bugüne.
resmen yaşlı cevabı.

bildiğin yaşlanmış dünden bugüne.
resmen yaşlı cevabı.

ahahah, cidden yazdığımı tekrar okudum da, yeni yaşına girdiği için pek bir somurtkan olan babuşkalar gibi cevap vermişim, neler oluyor bana. daha dün içimde gencecik, fırlama genç bir delikanlı vardı.

hastalıkta ve sağlıkta, iyi günde ve kötü günde, ölüm bizi ayı...... off yine karıştırdım sdfdsaf dün ve bugün iyi ki doğmuşsun şeker şey.

hastalıkta ve sağlıkta, iyi günde ve kötü günde, ölüm bizi ayı...... off yine karıştırdım sdfdsaf dün ve bugün iyi ki doğmuşsun şeker şey.

ahahah minareden atlarım doğum gününe kutlarım diyeceksin diye korktum. sağol şeker, darısı helvama artık.

Kutluyorum. Dilerim yüzün hep güler, neşeni hiç yitirmezsin. Nice yıllara...

Geri