Ocean

Konu sahibi son olarak 2090 gün önce görüldü
Gençliğine güvenme
Yıllar alıp gidecek
Seni gidi havada uçan karada kaçan haşere sevişkeni!
Ben tanıdım sevdim. Sizde tanıyın sizde seversiniz. İyi doğmuşsun be kardeşim. Babana selamlar. Zamanlasını doğru yapmış hahahaha

Neresi genç 31 yaşında adam sjsnhxd.
Çok şiirsel yazıyor okurken kendinizden geçebilirsiniz .

Haahaha :d Mustafa abi yapmışsın yapacagını yine üstüne söz söylenir mi bilemedim :)

Şu kelebekte olmasa güzel insan tanıyamayacagız. İyi ki doğdun, nice huzurlu ve mutlu senelerin olsun. Sepet sepet yumurta sakın beni unutma, unutursan küserim , seni de üzerim :d neyse doğum günü çocuğu seni hayranlarınla baş başa bırakayım:d öptüm bay.

orta yaşlı insanların doğum günü konusunun açılmasını doğru bulmuyorum..... belki adam evde ağlıyo..... dimi ocean beycim bu arada 43 mü olmuştunuz... ahaahaha

Doğumgünümüymüş sjsjs sözlük sandım
Gençliğine güvenmeden sonrasını okumadım xd
İyi ki doğdun .:icon_kahve:

Nice senelere Inşallah. Ne yaşlısı 25lik gibi duruyor adam Maşallah. Allah uzun ömürler versin.:biggrin:

Tam şey olacak yaşta kardeşim, kıvama gelmiş. İyi ki doğmuş :) forumun gülü. Mutlu yıllar dilerim.

Büyük olmak kutlamayı gerektirir.

Sene-i devriyen kutlu olsun,ocean.

32'e girdim artık şekerler, o sayıdan kurtuldum ahaha. devirdiğimiz yıllara inat, sizi hep sevgiyle öpsün zaman, seviyorum lan sizi.

Şimdi bu adama hediye olarak kestane şekeri göndermeyen İF yönetimini kınıyorum.

Geri