Plesk
Elmas Üye
gereksiz, boş yorum yapma demedim mi ben sana.Senin "vatanperverler" bunlar.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
gereksiz, boş yorum yapma demedim mi ben sana.Senin "vatanperverler" bunlar.
Adam içi boş teneke, sen de tenekeye niye ses yapıyorsun diye soru soruyorsun şuan. Yapma, parmaklarına yazık.gereksiz, boş yorum yapma demedim mi ben sana.
Evet demiştin dominat amca ama bir işe yaramadığını da görmüş oldun. Önce sen kendini cidiye al ki başkalarıda seni ve söyledikkerini cidiye alsın, türevlerinden gelen destek seni yanıltmasın. Söylemlerinle yüzleşmeyi öğrenmen gerek. Yok öyle önüne geleni terör sevicisi ilan edip sonra kendi mahallenin siyasetcileri terörüst başıyla masaya oturunca "siyaset bu işte" deyip geçiştirmek.gereksiz, boş yorum yapma demedim mi ben sana.
Yakışırrr
Hayır yaşlılıkla alakalı değil, Türkiye'de siyaset malesef ülke için, halk için yapılmıyor sadece siyasi çıkarlar ve koltuk için yapılıyor ve malesef bundan dolayı da iki yakamız bir araya gelmiyor, sorunlar devamlı hasır altı yapılıyor ve rüzgara göre saf değiştiriyoruz.Yaşlanmış sanırım iyice soyadından mı etkilendi acaba bu adam
Vitaminlerini aksatmamasını öneririm
ya melnur bir git. cidden bir şeyleri tartışır ederiz de şu an yaptığın boş bir muhabbet. kimden ne desteği alacağım. dün neysem oyum, görüşüm, yazdıklarım ortada. sanki ülkücüyüm, devlet bahçeli destekçiyim, bir takım milliyetçi görünenler gibi götü başı ayrı oynuyormuşum gibi kendince bir şeyler yazıp çiziyorsun. ''siyaset bu işte'' sözümü şu forumda bir sen yanlış anlayabilirdin zaten, yanıltmadın. hadi uzak geçmişle mukayese, değerlendirme yapamıyorsun ilk sayfada yazdığımı görür insan.Evet demiştin dominat amca ama bir işe yaramadığını da görmüş oldun. Önce sen kendini cidiye al ki başkalarıda seni ve söyledikkerini cidiye alsın, türevlerinden gelen destek seni yanıltmasın. Söylemlerinle yüzleşmeyi öğrenmen gerek. Yok öyle önüne geleni terör sevicisi ilan edip sonra kendi mahallenin siyasetcileri terörüst başıyla masaya oturunca "siyaset bu işte" deyip geçiştirmek.
Kullanıldığınızı dahi göremiyorsunuz. Neyse hepsini hak ediyorsunuz.
Kızma hemen yavaş biraz, birbirimizi yeni tanımıyoruz geçmişde söylediklerini unutmak isteyebilirsin ama yüzleşmeden doğru olmaz. "Siyaset bu işte" önceleri demiyordun HDP ile yan yana gelenleri hemen fişliyordun tabiiki sadece sen değil senden daha keskin "milliyetci ve vatanseverler" de fişliyorlardı ama bugünlerde "siyaset bu işte oluyor" veya gene bize saldırıyorlar veya susuyorlar.ya melnur bir git. cidden bir şeyleri tartışır ederiz de şu an yaptığın boş bir muhabbet. kimden ne desteği alacağım. dün neysem oyum, görüşüm, yazdıklarım ortada. sanki ülkücüyüm, devlet bahçeli destekçiyim, bir takım milliyetçi görünenler gibi götü başı ayrı oynuyormuşum gibi kendince bir şeyler yazıp çiziyorsun. ''siyaset bu işte'' sözümü şu forumda bir sen yanlış anlayabilirdin zaten, yanıltmadın. hadi uzak geçmişle mukayese, değerlendirme yapamıyorsun ilk sayfada yazdığımı görür insan.
yarın bir gün çoluk çocuk, torun sahibi olacağız, jesse'yi dört kişi biliyorum sözü gibi seni de yerli yersiz her yere yazdığın ''neyse hepsini hak ediyorsunuz'' sözüyle hatırlayacağım. yorma beni.
Yoldaş, demiş ki BahçeliBahceli ve Ahmet Turk bulusmasi ne alaka??