Öcalan DEM Parti görüşmesi sonra erdi

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Ahahah ülke komedi ak. Terörist başı ile görüşme yapan, onu “barışın mimarı olacak kişi” olarak gösteren tek ülke bizizdir. Yetmez ama, bence askerlerin öldürdüğü itler için de özür dileyelim. Çıkaralım meclise, Demle, akp ile mhp ile konuşma yaptıralım şehit ailelerinin, gazilerin karşısında. Sen evladını sen de bacağını kaybetmiş olabilirsin ama bizim için önemli olan seçimi kazanmak desinler alkışlayalım mesela.

Tiksinmiştim zaten ama artık iş kusmaya kadar gidiyor bu ülke hakkında. Daha doğrusu siyasetçileri konusunda. Ha seçmen kafası mevcut halk olduğu sürece az bile yapıyorlar. Hiçbiri de demiyor ki lan bunlar bizim aklımızla alay ediyor. Dün akp sahiplenmişti bu itleri. Muhalefet karşı çıkıyordu. Sonra muhalefet sahip çıktı iktidar karşı çıktı. Bugün iktidar tekrar sahipleniyor muhalefet karşı çıkıyor. Ha iş hiçbir zaman apoya özgürlüğe kadar gitmemişti orası ayrı.

Kılıfları da hazır, İsrail bize saldıracak o yüzden Kürtlerle barış için bu adımları atıyoruz. Kürtlerle bu işin ne alakası var? Ha, olası bir savaşta zaten sırtımızdan vuracak Kürtler her halükarda vuracaklar. Bunu pembe gtlüler hariç herkes biliyor. Ama konunun Kürt barışı denen saçmalıkla alakası yok.

Dönem dönem terörün sözcülerini sahiplenen partilerin seçmenlerine ve kucaktan kucağa gezen demlilerin seçmenine de Allah akıl fikir versin. Dem, Kürtlerle uzaktan yakından alakası olmayan ve dağ sözcülüğü yapan bir partidir. Her zaman böyle olmuştur.

gereksiz, boş yorum yapma demedim mi ben sana.
Adam içi boş teneke, sen de tenekeye niye ses yapıyorsun diye soru soruyorsun şuan. Yapma, parmaklarına yazık.

barış, barışmak, toplumsal birliği oluşturmak en iyi savaştan iyidir her zaman. fakat dün barış bildirisine imza atan akademisyenler bile yargılandı bu ülkede. haliyle somut şeffaf ve görünür bir şekilde ortaya koyulmadıkça bir şeyler üzerine yapılacak her yorum erken ve her düşünce havada kalır.

işin siyasetine politikasına çok kapılmamak lazım. bu ülkede her parti, siyaset kendi varlığını başka bir kutup siyaset üzerinden görünür kılar. haliyle bir vakit şu şunun propagandasını yapar iken, bir vakit gelir onunla yatıp kalkar.

gereksiz, boş yorum yapma demedim mi ben sana.
Evet demiştin dominat amca ama bir işe yaramadığını da görmüş oldun. Önce sen kendini cidiye al ki başkalarıda seni ve söyledikkerini cidiye alsın, türevlerinden gelen destek seni yanıltmasın. Söylemlerinle yüzleşmeyi öğrenmen gerek. Yok öyle önüne geleni terör sevicisi ilan edip sonra kendi mahallenin siyasetcileri terörüst başıyla masaya oturunca "siyaset bu işte" deyip geçiştirmek.
Kullanıldığınızı dahi göremiyorsunuz. Neyse hepsini hak ediyorsunuz.

Yaşlanmış sanırım iyice soyadından mı etkilendi acaba bu adam
Vitaminlerini aksatmamasını öneririm
Hayır yaşlılıkla alakalı değil, Türkiye'de siyaset malesef ülke için, halk için yapılmıyor sadece siyasi çıkarlar ve koltuk için yapılıyor ve malesef bundan dolayı da iki yakamız bir araya gelmiyor, sorunlar devamlı hasır altı yapılıyor ve rüzgara göre saf değiştiriyoruz.

Hepsi aynı işte, daha ne şu parti bak bunu dedi bak dem böyle yaptı bak bahçeli şu hediyeyi aldı.
Öcalan çıksın istiyorsunuz, bu kadar.

Evet demiştin dominat amca ama bir işe yaramadığını da görmüş oldun. Önce sen kendini cidiye al ki başkalarıda seni ve söyledikkerini cidiye alsın, türevlerinden gelen destek seni yanıltmasın. Söylemlerinle yüzleşmeyi öğrenmen gerek. Yok öyle önüne geleni terör sevicisi ilan edip sonra kendi mahallenin siyasetcileri terörüst başıyla masaya oturunca "siyaset bu işte" deyip geçiştirmek.
Kullanıldığınızı dahi göremiyorsunuz. Neyse hepsini hak ediyorsunuz.
ya melnur bir git. cidden bir şeyleri tartışır ederiz de şu an yaptığın boş bir muhabbet. kimden ne desteği alacağım. dün neysem oyum, görüşüm, yazdıklarım ortada. sanki ülkücüyüm, devlet bahçeli destekçiyim, bir takım milliyetçi görünenler gibi götü başı ayrı oynuyormuşum gibi kendince bir şeyler yazıp çiziyorsun. ''siyaset bu işte'' sözümü şu forumda bir sen yanlış anlayabilirdin zaten, yanıltmadın. hadi uzak geçmişle mukayese, değerlendirme yapamıyorsun ilk sayfada yazdığımı görür insan.

yarın bir gün çoluk çocuk, torun sahibi olacağız, jesse'yi dört kişi biliyorum sözü gibi seni de yerli yersiz her yere yazdığın ''neyse hepsini hak ediyorsunuz'' sözüyle hatırlayacağım. yorma beni.

ya melnur bir git. cidden bir şeyleri tartışır ederiz de şu an yaptığın boş bir muhabbet. kimden ne desteği alacağım. dün neysem oyum, görüşüm, yazdıklarım ortada. sanki ülkücüyüm, devlet bahçeli destekçiyim, bir takım milliyetçi görünenler gibi götü başı ayrı oynuyormuşum gibi kendince bir şeyler yazıp çiziyorsun. ''siyaset bu işte'' sözümü şu forumda bir sen yanlış anlayabilirdin zaten, yanıltmadın. hadi uzak geçmişle mukayese, değerlendirme yapamıyorsun ilk sayfada yazdığımı görür insan.

yarın bir gün çoluk çocuk, torun sahibi olacağız, jesse'yi dört kişi biliyorum sözü gibi seni de yerli yersiz her yere yazdığın ''neyse hepsini hak ediyorsunuz'' sözüyle hatırlayacağım. yorma beni.
Kızma hemen yavaş biraz, birbirimizi yeni tanımıyoruz geçmişde söylediklerini unutmak isteyebilirsin ama yüzleşmeden doğru olmaz. "Siyaset bu işte" önceleri demiyordun HDP ile yan yana gelenleri hemen fişliyordun tabiiki sadece sen değil senden daha keskin "milliyetci ve vatanseverler" de fişliyorlardı ama bugünlerde "siyaset bu işte oluyor" veya gene bize saldırıyorlar veya susuyorlar.
Torun sahibi olacaksan buna çok sevinirim, mutlu yetişsin, sağlıklı büyüsün,.....

CHP: ülkede bir Kürt sorunu var bunu hep beraber demokratik çerçevede çözelim.

Bu çağrıya Türkiye'de sağ, muhafazaker, siyasal islamcı kesimin tutumu şöyle;
CHP=PKK, CHP Atatürk'ün partisinden çıkıp teröristlerin partisi oldu, bunlar vatan haini, Türkiye Cumhuriyeti asla teröristlerle görüşmez bilakis son teröriste kadar yok eder, bizim Kürt sorunumuz yok,.....
Bu arada ülke genelinde bir çok insan tutuklanmış, binalar ateşe verilmiş, fişlenmiş veya linç edilmişti,.......

MHP: Terörist başı meclise gelip DEM aracılığıyla konuşma yapıp silah bırakma çağrısı yapsın sonuç olarak af edilip özgürlüğüne kavuşsun, DEM İmralı'ya gidip Apo ile görüşsün,.......
Ve bugün yaşananlar malum
Bu çağrịya gene aynı kesimin tutumu;Ya nöt korkusuna susup 3 maymunu oynamak veya gene hızlarını alamayıp karşı tarafa saldırmak veya siyaset bu işte diyerek geçiştirmek,....

Anlamadığınız konuları yorumlamaya çalışmayın. PKK zaten bitti. Suriye vuruyor, biz vuruyoruz, Irak vuruyor. Amerika Suriye'deki Petrol'ün garantisini aldı sildi o çapulcuları. Çünkü onlarla artık işi bitti.

Kafesteki Kuş'a konuşmayı öğrettiler, Şimdi DEM Dizayn ediliyor. Erdoğan büyük adam. Yakında CHP'yi de Dizayn eder.

ŞAMMİL TAYYAR'DAN SİTEM DOLU MESAJ​

Eski AKP Milletvekili Şamil Tayyar, DEM Parti ile MHP lideri Bahçeli'nin diyaloglarına sosyal medyada yaptığı paylaşım ile tepki gösterdi.

Tayyar şu ifadeleri kullandı:

"DEM’li Mardin Belediyesine kayyım atadık. Terör iltisaki nedeniyle Ahmet Türk’ün başkanlık görevine son verdik. Aynı Türk, terör sorunun çözümü için akil kişi, trafiğin kilit ismi oldu. Devletin zirvesinde dolaşıyor, tüm kapılar açılıyor. Bu işte bir tuhaflık yok mu? Devletin muteber saydığı akil kişi ise niye kayyım atadık? Kayyım atamayı gerektiren terör iltisakı varsa nasıl akil kişi oldu? İlkesel değil konjonktürel davranıldığında uzun vadede kimsenin kazandığını görmedik, bundan sonra da görmeyiz. Hatırlatalım."

Ülkeyi yönetenler iste böyle oynuyor, dalga geciyor,.... sizinle siz hala sadece gücünüzün yettigine terör sevicisi diyebiliyorsunuz.

Ben, Levent Gültekin gibi düşünüyorum. Daha önce Irak'ta olduğu gibi Suriye'de kurulacak yeni bir Kürt oluşumunu resmi olarak tanıma noktasında atılacak adımlar üzerine tüm bunlar.

Geri