oburcan kudur

Konu sahibi son olarak 9 gün önce görüldü
öncelikle sana teşekkür ediyorum gerçekten.....
benim gibi bir adama, şu yaşta kick, hit hat, dummer, ritim, bpm cart curt uğraştırıp rap yaptırdın :d
çok ama çok acemice, farkındayım. zaten şarkı okumak konusunda yeteneksizim.
ama yine de bu onurcan'ın rap(!) diye okuduklarının yanında eminem gibi gelecektir :D
tabi bi HHA, duhan ya da elazulreal değiliz :(
bilhassa kayıt işini beceremedim maalesef.
beatin üstüne, defalarca uğraştan sonra zar zor telefondan direkt kayıt alabildim. çünkü teknolojik altyapım yok.
2-3 günlük çalışmanın eseridir.
hiçbir nota, ritim, rap bilgisi olmadan yapılan bir çalışmadır.
sadece garageband'ın nasıl kullanıldığını öğrenip, deneme yanılma yoluyla yapılmıştır.

Diss diye dolaşır, ama içi boştur
Punch yok ortada, kafası da hoştur
Karamuratbenim ilk rapim budur
oburcan kudur, mikrofon konuşur

Flowu da yoktur sözlerinde
Hırsı da çoktur gözlerinde
Aynaya bakamaz çünkü kırıktır
Sivilcesi boldur yüzlerinde

Döndürür başını flowlarım
Ocağını söndürür punchlarım
Rapte sen bir çaylaksın olum
Öldürür beynini rhymelerim

İsmini söylemem, zaten gerek yok
Kendini biliyorsan bu diss sana çok
Yüksekten bakmam, zaten altımdasın
Rap değil seninkisi, daha çok bok

Moderatör tarafında düzenlendi:
beati çok beğendim ama bi olmamışlık var abi........ dörtlükler arasında nakarat olmalıydı diye düşünüyorum....... mesela şu dize tam nakaratlık asadlsalds

ismini söylemem zaten gerek yok
rap değil seninkisi daha çok bok

elazulreal sen de dahil ol ve lütfen şuna tekrar el atın güzelim diss böyle yitip gitmemeli......................

beati çok beğendim ama bi olmamışlık var abi........ dörtlükler arasında nakarat olmalıydı diye düşünüyorum....... mesela şu dize tam nakaratlık asadlsalds

ismini söylemem zaten gerek yok
rap değil seninkisi daha çok bok

elazulreal sen de dahil ol ve lütfen şuna tekrar el atın güzelim diss böyle yitip gitmemeli......................

birkaç gün sözleri dizmekle uğraştım. 2 gün beatle uğraştım. dünden beri de beat ve sözleri oturtmakla uğraştım. birkaç defa kayıt alıp defalarca dinledim ama bende de hep bir olmamışlık hissi oluştu Ogicim. nakarattan ziyade bendeki şeydi, verseler arasındaki boşluklar. bir türlü o kısımları dolduramadım. ehh... acemilikten ancak bu kadarlık bir iş çıktı :)))

edittin: evet o boşlukları kastetmişsin sen de :D

birkaç gün sözleri dizmekle uğraştım. 2 gün beatle uğraştım. dünden beri de beat ve sözleri oturtmakla uğraştım. birkaç defa kayıt alıp defalarca dinledim ama bende de hep bir olmamışlık hissi oluştu Ogicim. nakarattan ziyade bendeki şeydi, verseler arasındaki boşluklar. bir türlü o kısımları dolduramadım. ehh... acemilikten ancak bu kadarlık bir iş çıktı :)))

edittin: evet o boşlukları kastetmişsin sen de :D
onurcan olmak bunu gerektirir 5 gününü bana ayırmış canım kıyamam ya.

onurcan olmak bunu gerektirir 5 gününü bana ayırmış canım kıyamam ya.

tabi ayıracağım :d
nihayetinde yaptığımız işi önemsiyoruz, senin gibi rap yapıyoruz ayağına söz s*çmıyoruz ;)))))
biz sanat yapmaya çalışıyoruz burada.
sana kıymet verdiğimden değil.
en azından senin sayende bir uğraş buldum.
kendini fasulye gibi nimetten sayma hemen gaza gelip de :D

tabi ayıracağım lan dana :d
nihayetinde yaptığımız işi önemsiyoruz, senin gibi rap yapıyoruz ayağına söz s*çmıyoruz ;)))))
biz sanat yapmaya çalışıyoruz burada.
sana kıymet verdiğimden değil.
en azından senin sayende bir uğraş buldum.
kendini fasulye gibi nimetten sayma hemen gaza gelip de :D
bu lafları sana yedireceğim yarım saate buralarda ol.

benim şimdi hem beğenim hem minik bir eleştirim olacak. beat mi diyorsunuz, neyse adı, pek güzel geliyor kulağa; sözler de bayağı iyi yazılmış, dinletiyor kendini. lakin geri kalan tavrını fazla kırıcı buluyorum onurcan’a karşı. ha, diyeceksin ki :

1766585985299.png

evet, bazen benim de bir kaşık suda boğasım geliyor.djkfghfj ama yine de bu kadar kırıcı yaklaşmamızı gerektirmiyor. ha yine diyeceksin ki “sana ne ulan, anası mısın, ablası mısın?” hayır; sadece pmsteyim, biraz hassasım glb.flkg
tebrikler, iyi çalışma.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Şarkıyı kaldırdığın an kaldırmaya varım bu arada benimle derdin ne çözemedim hala ama beni görmek istemiyorsan engelleyebilirsin.

onurcan rapte geri adım olmaz. karamurat bu savaşı başlattıysa sonuçlarına katlanacak. göster ona.

Onurcan sen insanların gazına gelme tatli bir atışma olarak kabul et ve uzatma insanlar çekirdek çay yaninda aksiyon arıyor bakma sen olur mu tadin kaçmasın kardeşim

Onurcan sen insanların gazına gelme tatli bir atışma olarak kabul et ve uzatma insanlar çekirdek çay yaninda aksiyon arıyor bakma sen olur mu tadin kaçmasın kardeşim
Gaz degil bu biri bana iyi yada kötü birsey atıyor cevabını veriyorum ama ben linç yiyorum burda yorumlar yazılanlar sadece benimkiler mi görülüyor ?

Geri