İsim : Umut
Burc : Kova (Özelliklerini Taşır)
İlişkisi : Yok
Şu Anda Neyle Uğraşıyor : Özel Şirkette Muhasebe ve Üniversiteye Hazırlanıyor.
Neyden Nefret Eder : Yalan
Neyi Sever : Samimiyet
Ne Tür Müzik Dinler :
Boş Zamanlarında : Organizatörlük Yapar Party Düzenler.. Desing Çalışmaları yapar..
En Sevdiği Hayvanı : Gizem , Zeytin , Bon , Blood (Tavaşanlarının İsmi ) Paşa Ve Hera (Golden Köpekleri)
Kendinden Bahset
: Ben , Samimiyeti seven bir insanım çok arkadaşım vardır arkadaşlığı severim cafe gibi mekanlarda çok takılırım sigara alkol kullanırım... 4 kişilik bir çekirdek ailem var ablam var iki kardeşiz gelecekte uğraş isteyen bir meslek istiyorum sürekli yazcam çizcem bozcam öyle veya animasyonculuk otellerde eğlenceli bir kişiliğimdir sürekli gülerim ağlamam nadirdir sadece sinirden ağlarım yoksa ölen bi yakınımın arkasından dahi ağlamam kimse benim gözümde üstün değildir herkes eşittir eşitliği severim özgürlüğüme düşkünümdür kimse beni bağlayamaz ben hayvan değilim çünki ... sevgiye aşka hayallere çok önem veririm aşık olursam vayy haline kızım senin istersen dünyaanın öbür ucunda ol seni hiç bırakmam ordan adam tutar seni takip ettiririm o derece bağlanırım hayallerimi gerçekleştiririm kimse engelleyemez... bende böylleyim işte ne yapcaksın
Burc : Kova (Özelliklerini Taşır)
İlişkisi : Yok
Şu Anda Neyle Uğraşıyor : Özel Şirkette Muhasebe ve Üniversiteye Hazırlanıyor.
Neyden Nefret Eder : Yalan
Neyi Sever : Samimiyet
Ne Tür Müzik Dinler :
Boş Zamanlarında : Organizatörlük Yapar Party Düzenler.. Desing Çalışmaları yapar..
En Sevdiği Hayvanı : Gizem , Zeytin , Bon , Blood (Tavaşanlarının İsmi ) Paşa Ve Hera (Golden Köpekleri)
Kendinden Bahset