Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Blmiyom hatirlatmayin onu bana((((((
Hatirlaman icin once unutman lazim sanirsam :nopsrn:
Nasıl unutuyum. Ömrümü bir hiçe heba etdim. Düşün bir kocaman hayalet kurararsin. Evet bir saniyede mesaj gelir. "Özür dilerim senden. Ben galiba seni sevmiyorum." Önce durdum dedim ne demek istiyorum ki sora okumamış gibi ne yazdım ben tekini seviyorum galiba dedi. O mesaj okuduğumda gözümden 2 damla yasin tuzlu olduğunu farketdim. Sora üzülme senle arkadaş olarak kalacak dedi. Bende kabulenemezdim. Başkasının namusuna göz dikmek gibi hissettim dedim ihtiyaç yok şile blirsin. Ama her gün bir saniye bile ara vermeden her konuşmamızı düşünüyorum hatırlıyom. İstanbul'u terketim çünkü her gün onlarca gezdiyim sokakları gezmek den tükendim. Yollarda beni torbacı zanediyilardi güncelle geceler uyumadım ağladım gözlerim kızarmışt. Yaklaşıp benden mal soranlar bile vardı. Nasıl unuttum ha de sen varsa yolu de. Gün boyu iş TV kahve kitap telefon ama çıkmıyor aklımdan çıkmıyor hep bir yerden parlayan gözleri goruyom![]()
Kardes bileydim hic durtmezdim ya, cok doluymussun sen. Ben hic o sekil sevmedim yardimci olamiycam uzgunum :aeg:
İşte . Aylar gecdi ama değişen bir şey yok. Bu gidişle tovbemi bozacam bir altın vuruş yapacam. Ama gitmeden önce onu bura çağıracak okusun bilsin. Ama kimse ona kızmasın. Kim 5 kurusu olmayan birini severki. O koş kocaman doktor olacak bense hep insatciyim öylede kalacam. Sadece kendime kızıyorum.
Neyse boş verelim yüzümüzu sahteguluslere tutalım yine![]()