O Ses Türkiye

M
  • Kullanıcı mahruyan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Acununun Harika Başyapıtlarından Biri. pazartesi Ve Salı Günlerimizin Vazgeçilmesi. Helede Jüri üyesinin Atışması,Murat bozun Şebekliği Bambaşka :kiki:

Show dünyasının eğlenceli programlarından biri ve bir çok karakterin olmasından dolayı tatlı esprili bolca atışmalı hoş güzel bir yarışma. Bunun yanı sıra gerçekten de waaoowww ne ses be! dediklerim oluyor...

denk geldikce izlerim

Hoşuma gidiyor .

Ebru gündeşin gelmesi ise daha güzel oldu .

Daha önce 1-2 kere izledim fazla matrak bir program olmuş. Ebru Gündeş için izlenir :cici:

Gereksiz proagramlar listemde yer alır.

Acun olduğu için programa bakmayı hiç istemem. Acunun programları tarzım değil.
Gerçi acunun daha doğru düzgün bir program yaptığını görmedim.

Athena'ya karşı olan antipatimi kırdım bu program sayesinde.
Athena'yı acaip beğeniyorum :) Tavırları, hareketleri süper .
Ebru Gündeş'e diyecek hiç bisey yok o zaten duruşuyla 1 numara.
Velhasıl ; Güzel program fakat bu yıl eskiye nazaran güzel sesler göremiyorum nedense.

Abi Çok Güzel Yaaaa :D (Athena Gökhan :p)

Hadise için izliyorum. Evet. Yetmiş yaşına da gelse kuruyup çöle dönse de değişmem

bitsede survıvor başlasa.
izlerken sıkıldığım program:s

Birinci olanların sadece programda kaldığı program sanırım.Ortalıkta görünmüyorlar daha sonra.

Acun milleti gazlıyor " çok başarılıyız diğer o seslere göre " falan diye ama, gidin de bir ne bileyim The Voice U.K izleyin. Atıyorum Hollanda'nınkine bakın. Gidin Tayland'ınkine bakın. Arapların yaptıkları bile bin basar bizimkine. Sadece The Voice konsepti için geçerli değil bu. Got Talent diye bilinen, Türkiyede "yetenek sizsiniz " olarak yayınlanan programda aynı boklukta.

Fransa'da yapilani ciddi ciddi izlemistim ona dayanarak ustteki yoruma benzer bir yorum yapmaya gelmistim.

Geri