`O Ses Türkiye` isimli yarışma programına katılsanız hangi jüri üyesini seçerdiniz?

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Akıl Küpü
Konu sahibi son olarak 901 gün önce görüldü

`O Ses Türkiye` isimli yarışma programına katılsanız hangi jüri üyesini seçerdiniz?

• Murat Boz

Kullanılan: 5 31.3%
  • Hadise

Kullanılan: 3 18.8%
  • Mustafa Sandal

Kullanılan: 5 31.3%
  • Hülya Avşar

Kullanılan: 2 12.5%
  • Zor bir karar / Fikrim yok

Kullanılan: 1 6.3%

• Kullanılan toplam oy
    16

haha güldüm:) Gecen Kursta Bunun Konusu Açıldı.Hocamız Neden Katılmıyorsun dedi.Ben Seneye Katılabilirim diye cevap verdim.Evet seneye Şartlar Uyarsa Katılmayı Düşünüyorum.Arkadaşlardan biri espirisine hangi jüriyi secersin dedi ben Ya murat Boz Yada Mustafa sandal dedim :D

haha güldüm:) Gecen Kursta Bunun Konusu Açıldı.Hocamız Neden Katılmıyorsun dedi.Ben Seneye Katılabilirim diye cevap verdim.Evet seneye Şartlar Uyarsa Katılmayı Düşünüyorum.Arkadaşlardan biri espirisine hangi jüriyi secersin dedi ben Ya murat Boz Yada Mustafa sandal dedim :D

:) Temsilcimiz olarak seni seçeriz umarım katılırsın :p Ve kesinlikle Mustafa sandal derim :)

:) Temsilcimiz olarak seni seçeriz umarım katılırsın :p Ve kesinlikle Mustafa sandal derim :)
Heyecanımı yenmem laızm.Bunun için hoca sürekli kursta şarkı söylettiriyo bana sesim titriyo:D
Evet bencede mustafa sandal diyorum.
Enemm nekka güzel olur hayal ettimde :zuha:

Murat Boz:cici::dyg:

Hiçbirini seçmem o yarışmayada katılsam onlarda beni seçmezdi zaten :D

Geri