O Sapıkla Uzlaşıldı.

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HEaiaG.jpeg

Milliyet'ten Elif Altın'ın haberine göre 8 Eylül 2018 sabahı müşteki Berna. E. köpeği ‘Hamur’u dışarıya saldı. Öğlen evin bahçe kapısından baktığında Hamur’un yerde yattığını ve bir kişinin yanından koşarak uzaklaştığını gördü. Berna E., Hamur’un yattığı yerde kan olduğunu, hayvanın ayağa kalkamadığını ve arka bölgesinin kanlı olduğunu gördü. Hamur’u veterinere götürdü. Veteriner, köpeğe tecavüz edildiğini söyledi. Berna E. şüpheli kişiden şikâyetçi oldu. Polisin araştırması sonucunda köpeğe tecavüz eden kişinin Selim Ö. olduğu tespit edildi. Selim Ö. ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

'MALA ZARAR VERME'

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, “mala zarar verme” suçundan soruşturma başlattı. Suç uzlaşmaya tabi olduğu için dosya, uzlaşma bürosuna gönderildi. Berna E.’ye şüpheli ile uzlaşmak isteyip istemediği soruldu. Berna E. de şüpheli, sokak köpeklerine dağıtılmak üzere 50 paket mama alırsa uzlaşacağını söyledi. Selim Ö. durumunun kötü olduğunu ancak 25 paket mama alabileceğini söyledi. Berna E.’nin kabul etmesi üzerine Selim Ö. genç kadına banka yoluyla 2 bin 500 TL mama parası yolladı. Bunun üzerine taraflar uzlaştı. Şüpheli Selim Ö. hakkında dava açılmadı.

Midem bulanıyor bu tür haberlerden.
Tiksinç herif

Hukukçu değilim olayın bürokrasine yorum yapamam. Ama ben gerçekten anlamıyorum anlayamıyorum bu nasıl bir şey? Sapıklık bile aynı türdeki cinsler arası yapılır yahu...

HTC U11 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mamaya uzlaşmak nedir ya

Ne hikaye ama. Köpek ısıramamış mı? Bana provokatif uydurma gibi geldi.

İsmail diyor ki görüntüsü olması lazım yoksa inanmam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri