'O' nu neden seviyorsun? ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Onu seviyorum çünkü; Onu sevmem için milyonlarca neden var. Soyadımın adına çok yakıştığı için bile sevebilirim Onu. Onu seviyorum çünkü; Mutlu bir güne uyanmak istediğimde, aklıma ilk o geliyor, gülümsüyorum. Onu seviyorum çünkü; Sevilmek en çok ona yakışıyor. Hayatımda gülünce yüzünde cenneti saklayan başka biri hiç olmadı. Onu seviyorum çünkü; Kuş seslerinin, yağmura bulaşan o toprak kokusunun huzur verdiğini, insanların o kadar da merhametsiz olmadığını, onun yanındayken anladım. onu seviyorum çünkü; Daha önce hiçbir kadın göz kapaklarımdan öpmedi. Ve o sıcaklığı ilk kez hissetti tenim. onu seviyorum çünkü; Aşk bir savaş, benimle birlikte savaşmayı seçti o . Aşka yenik düşmedik, ayrılığa mahkum olmadık. Kötü günleri birlikte yenebileceğimizi öğretti bana. Onu seviyorum çünkü; O dinlediğimiz anlamsız şarkılar, öpüştüğümüz anlarda anlam kazandılar. Onu seviyorum çünkü; Kış mevsiminin ve yağmurun romantik olduğunu öğrendim onunla. Her yağmur yağdığında daha sıkı sarılır bana, Saçlarının büyüleyici koktuğunu, yağmurlarda öğrendim ben. Onu seviyorum çünkü; Kaybettiğim benliğimi onunla buldum. Beni kıran, inciten insanları bile sevmeyi öğretti bana. Onu seviyorum çünkü; Yanağındaki çukurlarda ölmeyi dilediğim tek kadın o! Onu seviyorum çünkü ; Birlikte yaşadığımız hiçbir andan pişmanlık duymadım. Yalnızlığın koynundan alıp aşka iten ve Aşkın bizi bağrına basmasının nedeni oydu. Onu seviyorum çünkü; Yaşamak güzel, her güne gülümseyerek uyanmak, Ve her şeye rağmen, seninle olan birinin var olduğunu bilmek, Onun nefesini teninde hissetmek. Tarifine kelimelerin dahi kifayetsiz kaldığı bir güzellik bu. onu seviyorum çünkü; Kızımız en çok ona benzeyecek, ve ben daha çok seveceğim onu.
Sevmek icin nedene ihtiyac duyulmaz.