O N U R C A N - A L A Y I P A L A V R A

🕒 Konu sahibi 16 saat önce aktifti
Ritim kacirmanin studyo ile alakasi yok dostum. Sectigin kelimelerin telaffuzu ile alakali. Acepella bile yapsan bu lirikalite ile ritim kacirman normal. Daha yavas bir ritim kullan. Beat'e hakim olman gerekir. Dizelerin ritme gore kisa kaliyor ama oda cok az , bir kac yerde oluyor. Her cumleyi ritmin sonunda tamamlamaya calisip 2-4 luk ritime bir kelime sigdirmaya calisma. Es verip sonraki ritimde cumleyi tamamla.
Prof anlamda degil can skntisina diyorsan bir sknti yok. Ama ne yaparsan yap en iyisini yapmaya calis.

Bende bir vejeteryan olarak et yiyenlere diss atmak İstiyorum alt yapı yok :(

Ekli dosyayı görüntüle 106247

Stüdyom :d

Eline sağlık başkan bu arada.
Resimle bile diss atıyor baskaan

Ritim kacirmanin studyo ile alakasi yok dostum. Sectigin kelimelerin telaffuzu ile alakali. Acepella bile yapsan bu lirikalite ile ritim kacirman normal. Daha yavas bir ritim kullan. Beat'e hakim olman gerekir. Dizelerin ritme gore kisa kaliyor ama oda cok az , bir kac yerde oluyor. Her cumleyi ritmin sonunda tamamlamaya calisip 2-4 luk ritime bir kelime sigdirmaya calisma. Es verip sonraki ritimde cumleyi tamamla.
Prof anlamda degil can skntisina diyorsan bir sknti yok. Ama ne yaparsan yap en iyisini yapmaya calis.
Ne yaparsam yapayım en iyisini yapamıyorum ister inan ister inanma tek kayıt alıyorum iyi yada kötü hemen paylaşıyorum hiç üzerine durmuyorum ama deneyeceğim.

onurcan seni forumlara bağlayan kadının devamını bekliyordum ama ben...........
Geliyor o zaman birazdan seni kıracağıma kafamı kırarım.

Onurcan, ilkinden daha iyi olmuş. Bu da ilerleme var anlamına geliyor. Tebrik ederim, yolundan dönme. Yapıcı eleştiriler harici biliyorsun, insanlar sürekli bok atmaya bayılır. Kulak asma.

Forum böyle daha eğlenceli, şimdi buna diss bekle dur

Geri