O kadar uğraşılan saçın yağmurda ıslanması.

Konu sahibi son olarak 3612 gün önce görüldü
Başına gelenler vardır herhalde =) O kadar uğraştığın saç, yağmurda beş dakika içerisinde ıpıslak olur ya hani.. Daha fazla devam edemicem :haha:

Edit: filmlerde falan yağmurda bile şekilli şukullu kalan saçlara da ayrı bir uyuz olmaktayım. Biz yağmurda o halde olsak Allah bilir ne olur halimizz :heyoo: :haha:

ani bastıran yağmur sonucunda oluşan tablo o yüzde ki boyalar süzülmüyor mu çok güzel oluyorlar kıyamam ya

Milletin saçı bozuluyor diye hep mutlu olurum. :kop:

kışın o yüzden pek uğraşmamm yataktan kalktığım gbii doğru okulaa şuan oldğu gbii :D

Hele ki benim gibi kıvırcık saçlı isen saçını düzleştir güzel fön çek o kadar uğraş sonra yağmurun altında kal,benim için kabus bu :///

Buna benzer bir erkek versiyonu , saçı jole sürersin sürersin şekili oturtamazsın hoşuna gitmez ve saçını yıkar şapka takar çıkarsın

Saçınla o kadar uğraştığın gün kesin yağmur yağması ise ayrı bi tartışma konusu. Mezuniyetimde yağan yağmur beni çok üzmüştü. Hayır zaten saçla başla uğraşan biri değilim, hayatımda ilk defa özel bi günde o kadar heves etmişim neyse ben de yazamıycam daha fazla :o

Cöp torbasi büyüklügünde cantalar tasiyoruz atin icine birtane minik semsiye :p

En acıklı sahne halt etmiştir çok koyar :( Bende yarın erken kalkıcam diye düzleştirdim şimdide yatamyrm bozulur mu diye .

Geri