O kadar canım yanıyor ki

• Kullanıcı Mitral
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - İtiraflar ve Anılar
Konu sahibi son olarak 662 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Die sen umursamaz ol biraz umursamaz :) bu kadar derdi ne sırtında taşıyon kurtul yükten ohh mis gibi ferah ferah :)

kendini suclama ve pisman olma
neden aci cektigini tam olarak bilmiyorum ama sana tavsiyem uzen herneyse ondan uzak durman engellemen kendiniyeni hobilere yonlendirmen biraz s sabret herseyi unutucaksin bosver sen

Adın gibisin.
Cidden eskiden yaşadığımız bir hadise yüzünden sana çok kızgınım ama iyi oldugumuz zamanların hatrına yazıyorum bunu sana.
Bazı şeyleri değer verdiğin insanların önune çok koyuyosun.
Bu yüzdende kaybediyorsun.
Yanlış sularda yüzüyosun. Sana tavsiyem değer yargılarını iyi değerlendirmen. Kim yanında kim karsında bunu ölç biç tart.
Konuyu bilmiyorum ama sen güçlü bir insansın. Ona göre davran biraz. Bi zamnlar seni seven dostundan bir tavsiye kabul et.
Umarım hakkında hayırlısı olur. Üzme kendini. Kimse senden daha değerli değil. He baktınki olmuyor yalnızlığı dene. İllaki yanında biri olmak zorunda değil. Çemberini daralt. Hoşçakal.

Die sen umursamaz ol biraz umursamaz :) bu kadar derdi ne sırtında taşıyon kurtul yükten ohh mis gibi ferah ferah :)
Kafamdan atmayi deniyorum denemekte bisey :)

kendini suclama ve pisman olma
neden aci cektigini tam olarak bilmiyorum ama sana tavsiyem uzen herneyse ondan uzak durman engellemen kendiniyeni hobilere yonlendirmen biraz s sabret herseyi unutucaksin bosver sen

Yeni hobiler evet yeni bi kitaba baslarim mesela :)
Tesekkurler :)

Adın gibisin.
Cidden eskiden yaşadığımız bir hadise yüzünden sana çok kızgınım ama iyi oldugumuz zamanların hatrına yazıyorum bunu sana.
Bazı şeyleri değer verdiğin insanların önune çok koyuyosun.
Bu yüzdende kaybediyorsun.
Yanlış sularda yüzüyosun. Sana tavsiyem değer yargılarını iyi değerlendirmen. Kim yanında kim karsında bunu ölç biç tart.
Konuyu bilmiyorum ama sen güçlü bir insansın. Ona göre davran biraz. Bi zamnlar seni seven dostundan bir tavsiye kabul et.
Umarım hakkında hayırlısı olur. Üzme kendini. Kimse senden daha değerli değil. He baktınki olmuyor yalnızlığı dene. İllaki yanında biri olmak zorunda değil. Çemberini daralt. Hoşçakal.

Acaba yanlislik mi oldu ben sizi tanimiyorum
Ne poy3 ne de buz olarak.
Eski nickim Lydia idi o zamanda bi sorunumuz olmadi.
Ismim Duygu benim.
Gercekten cikaramadim karistirdiniz sanirim

...

Acaba yanlislik mi oldu ben sizi tanimiyorum
Ne poy3 ne de buz olarak.
Eski nickim Lydia idi o zamanda bi sorunumuz olmadi.
Ismim Duygu benim.
Gercekten cikaramadim karistirdiniz sanirim

...

Herhalde tanımasam ve senden emin olmasam böyle bir yorumda bulunmam Duygucum.
Beni burdan tanımıyorsun : )
Başka forumdan tanışıyoruz.
Kim oldugumunda bir önemi yok.
Ben sana eski bir arkdas olarak yorum yazdım .
Çünkü üzüldüm durumuna severdim seni.
Neyse ben sana kötü bir yorumda bulundugumu düşünmüyorum. Keşke uslubunda buna uygun olsaydı ama önmli değil :) iyi akşamlar dilerim.

Herhalde tanımasam ve senden emin olmasam böyle bir yorumda bulunmam Duygucum.
Beni burdan tanımıyorsun : )
Başka forumdan tanışıyoruz.
Kim oldugumunda bir önemi yok.
Ben sana eski bir arkdas olarak yorum yazdım .
Çünkü üzüldüm durumuna severdim seni.
Neyse ben sana kötü bir yorumda bulundugumu düşünmüyorum. Keşke uslubunda buna uygun olsaydı ama önmli değil :) iyi akşamlar dilerim.
Uslubumda bisey yok ki sadece sasirdim.kusura bakmayin.s

...

Uslubumda bisey yok ki sadece sasirdim.kusura bakmayin.s

...

Karıştırdığımı düşünsem yorum yapmazdım ama
Neden karıstırab,ilceğimi düşündüğüm birine böyle bir yorum atayım ki : )
Neyse sorun değil ben hata yaptım yazmakla sen kusura bakma : )

Karıştırdığımı düşünsem yorum yapmazdım ama
Neden karıstırab,ilceğimi düşündüğüm birine böyle bir yorum atayım ki : )
Neyse sorun değil ben hata yaptım yazmakla sen kusura bakma : )
Estagfurullah ben nickten bilememistim

...

Sıkma canını arkadaşım geçer bugünlerde.. Hangimiz yaşamıyoruz ki böyle şeylerii.. ;)

hayatinda belli bir yere gelmek icin bunlari yasamak maalesef ki sart oluyor : )
kendine gelince daha iyi hissedeceksin kendini merak etme, belki eskiden barindirdigin ozellikleri ozleyeceksin guveni ozleyeceksin neseli hallerini ama etrafinda sacma sapan insanlarin olmasindansa ozlem duymak daha guzel. Gunumuzun dunyasi boyle artik, yalnizlik ve buna alismak sart, guvenmek basli basina hata zaten. Allah hakkinda herseyin en hayirlisini versin ve umarim su an daha iyisindir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri