O kadar canım yanıyor ki

• Kullanıcı Mitral
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - İtiraflar ve Anılar
Konu sahibi son olarak 662 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cevremde kabuguma cekıldıgımde ısrarla "neyın var " dıye soran buna ızın vermeyen bır annem var
benım ıcın endıselenıyor yanı bu seferde ınsanlara ıyı gorunmek durumunda kalıyorsun
eger evımde oturabılseydım bunu zaten yapabılırdım ıse geldıgım ıcın butun ınsanların yuzune gulmek zorundayım uzerlerıne alınabılırler yanı ıyı olmasamda ıyı olmak zorundayım ..
tesekkurler dıkkate almaya calısacagım ..

Fiziksel anlamda kabuğuna çekilemiyorsan bile duygusal ve ruhsal anlamda bunu başarabileceğini düşünüyorum. Zaten benimde söylemek istediğim buydu esasında. İş yaşantısı içerisinde buna mecbur kalsan dahi, insanlara iyi görünmek veya kendini güçlü göstermek gibi bir zorunluluğun yok.

Sen kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle ol.

Hayatta bu tur seyler hep olacak malesef o yuzden kendine ait gardin duvarlarin olmali yahut asiri umursaz olmalisin (:

Tabiki bu zor donemin insallah cabuk gecer. Allah sabr ve yardimcin olsun

Fiziksel anlamda kabuğuna çekilemiyorsan bile duygusal ve ruhsal anlamda bunu başarabileceğini düşünüyorum. Zaten benimde söylemek istediğim buydu esasında. İş yaşantısı içerisinde buna mecbur kalsan dahi, insanlara iyi görünmek veya kendini güçlü göstermek gibi bir zorunluluğun yok.

Sen kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle ol.

soyle asagıdakı gıbı yere cekılmeyı ısterdımde hayatta mumkun degıl oyle seyler..
bırde boyle deneyeyım..
mountains.jpg

Hayatta bu tur seyler hep olacak malesef o yuzden kendine ait gardin duvarlarin olmali yahut asiri umursaz olmalisin (:

Tabiki bu zor donemin insallah cabuk gecer. Allah sabr ve yardimcin olsun

asınmasaydı vardı o duvar sanırım onarmak gereklı
amin Allah razı olsun..

"Sen evinde oturmuş başka birisi için kendini üzerken, o insan şu anda kim bilir nerelerde kimler ile paylaşıyor tebessümlerini" böyle bir düşünce tarzını kanıksamıyorum maalesef. İnsanoğlu anılarını bir anda silip atamıyor. Geçtiğimiz günlerde şunu düşündüm; bugün dedim herhangi bir durumdan ötürü evde yangın çıksa, en çok fotoğrafların yanmasına üzülürüm. Çünkü onlar benim için önemli anılarını biriktirirler içlerinde. Senin yaşadığın acı da buna benziyor aynı.

Hayatına birisini almak zorunda değiliz. Çevremizdeki insanları hayatımızdan uzaklaştırmak zorunda olmadığımız gibi. Rati ye katılıyorum söylediklerinde. Başımıza gelenler, kendimizi keşfetmemiz için olanaktır belki de.

Hayatında yaşadıklarını kadere veya hayıra bağlayanlardan değilim. Evet, Dünya üzerinde çoğu insan senden benden daha fazla acı çekiyorlar. Fakat, ateş düştüğü yeri yakıyor bu da ayrı.

Biraz da inzivaya çekilmekte fayda var. Kendi kabuğuna çekil. Kendini dinlemeye ve dindirmeye çalış.
Niye sürekli benim yazdiklarima atifta bulunarak bu yanlis deme gereği duyuyorsun merak ediyorum. Bana göre dogruysa senin yanlis bulman umurumda olmuyor ve herkesin doğrusu kendine. Kendi fikirlerinizi baska fikirler uzerinden yansitmadan yapamiyorsunuz herhalde. :)

Niye sürekli benim yazdiklarima atifta bulunarak bu yanlis deme gereği duyuyorsun merak ediyorum. Bana göre dogruysa senin yanlis bulman umurumda olmuyor ve herkesin doğrusu kendine. Kendi fikirlerinizi baska fikirler uzerinden yansitmadan yapamiyorsunuz herhalde. :)

Bunun yeri burası değil Serçe

Lethe ya yasayan nefes aldıgını bıldıgın bırını ıcınde öldürmen gerekiyorsa
kalbin bunu yapmak ıstemıyorken
aklın yap dıye baskı yapıyorsa

evet ölüm en acısı çok şükür ailem başımda ve iyiler şükretmem gerekenler için sürekli şükrediyorum

Öldürmek yerin yok saymayı dene. Ben genellenmiş bir ifadeyle yorum yaptım. Yoruma açık bir konu zannedersem. Her şeyin hayırlısı.

Bundan oncekileri görmezden geldim de burasi yeriymis ki burada olmus. Bana burada laf attin cevabini da buradan aldin.

sarkıda dedıgı gıbı
"Bugünde böyle geçti sanma

Yarın neler olacak"
dıyorsun sanırım :nee:

şarkıyı bilmiyom ama diktiret diye bişey var biliyonmu insanı çok iyi motive ediyo
benim en büyük sorunlarımla yüzleşme taktiğim aman boşver avradını kesim nasıl olsa bigün öleceğim dene tutmazsa gel reçete yazam sana asfdödmg

şarkıyı bilmiyom ama diktiret diye bişey var biliyonmu insanı çok iyi motive ediyo
benim en büyük sorunlarımla yüzleşme taktiğim aman boşver avradını kesim nasıl olsa bigün öleceğim dene tutmazsa gel reçete yazam sana asfdödmg

bılıyorum bılıyorum genelde ıse yarardı artık yaramıyor bunye alısmıs demek kıı .s
ıstemsız guldum saolasın deneyeyım bakım :benmi:

Bundan oncekileri görmezden geldim de burasi yeriymis ki burada olmus. Bana burada laf attin cevabini da buradan aldin.

Eğer size burada laf atacak olsaydım; alıntı yapar düşüncelerimi öyle dile getirirdim. Fakat burada bir üye duygularını dile getirmiş ve tavsiye almak isterken; sizin bu düşünceyle saldırıya geçmenizi uygun bulmuyorum.

Ve bu konunun yerinin burası olmadığını diretiyorum.

Bu 2015 senesi biraz hüzünlü geçiyor sanırım.Canım insanlar neler neler yaşıyor tabi ki kimse kimsenin acısını yaşmadan birşey diyemez ama ailen yanında ve sağlıklıysanız inan gerisi hep boş bir sene sonra o yaşadıkların o üzüntülerin çok manasız gelecektir emin ol.Sakın isyan etme bol bol şükret bu yaşadıklarının daha kötüsü de yaşanabilirdi hep öyle düşün.Umarım gönlünden geçen hayatına yansır :tatlı:

Birini arkadaş edinmek için bile yeterince tanımaya özen göstermeli..
Birilerini sevgili edinmek ancak kaçınılmazsa, şimşek gibi çarpıldığında falan olmalı bence..
Gelişigüzel başlangıçların tepetaklak etmesine şaşırmamalı ..
Hatalarını , eksiklerini , farklı durumlara karşı davranışlarını sezemediğimiz birini dost edinmek bile
öbek öbek sarsıntılar yetiştirir bize..

Bu 2015 senesi biraz hüzünlü geçiyor sanırım.Canım insanlar neler neler yaşıyor tabi ki kimse kimsenin acısını yaşmadan birşey diyemez ama ailen yanında ve sağlıklıysanız inan gerisi hep boş bir sene sonra o yaşadıkların o üzüntülerin çok manasız gelecektir emin ol.Sakın isyan etme bol bol şükret bu yaşadıklarının daha kötüsü de yaşanabilirdi hep öyle düşün.Umarım gönlünden geçen hayatına yansır :tatlı:

evet tek tesellım aılemın yanımda olusu ,
guzel dıleklerın ıcın tesekkur ederım canım... :cici:
Birini arkadaş edinmek için bile yeterince tanımaya özen göstermeli..
Birilerini sevgili edinmek ancak kaçınılmazsa, şimşek gibi çarpıldığında falan olmalı bence..
Gelişigüzel başlangıçların tepetaklak etmesine şaşırmamalı ..
Hatalarını , eksiklerini , farklı durumlara karşı davranışlarını sezemediğimiz birini dost edinmek bile
öbek öbek sarsıntılar yetiştirir bize..

dostumuzu arkadasımızı tanıdıgımızı sanıyoruz bızı gercekten anladıklarını ama aslında oyle olmadıgını anlamaktan bıkmıs durumdayım
sevgılı olayına gelınce dısardan ben sıpsevdı mı bu dıyenlerı bılırım hıcbır zamanda gelısıguzel olmadı benım ıcın..
ama gelısı cok guzel olup gıdısı cok kotu olan bırının enkazıyım ben su anda burdan selam olsun eger yazdıklarımı okuyorsa :hello:

Ne var biliyor musun? O acının seni yok ettiğini zannediyorsun. Ve bu durum seni fazlasıyla korkutuyor. Ne aklın, ne de kalbin söz dinliyor. Tamamen çevrim dışı oluyorsun. İliklerine kadar acıyı hissedersin. Şarkılar sana eşlik eder. Acına dert olamıyor hiç bir şey. Bunun geçmeyeceğini düşünürsün. Evet geçmeyecek ama alışacaksın. Geceler boyu dua edip, ağladığım, sabahladığım geceler oldu. Kimseyi dinlemezsin bu durumda. Ama zamanla alışıyorsun. Insan evladının, eşinin, annesinin, babasının ölümüne bile alışıyor insanlar.

Inşallah çabuk kurtulursun bu acıdan.

Ne var biliyor musun? O acının seni yok ettiğini zannediyorsun. Ve bu durum seni fazlasıyla korkutuyor. Ne aklın, ne de kalbin söz dinliyor. Tamamen çevrim dışı oluyorsun. İliklerine kadar acıyı hissedersin. Şarkılar sana eşlik eder. Acına dert olamıyor hiç bir şey. Bunun geçmeyeceğini düşünürsün. Evet geçmeyecek ama alışacaksın. Geceler boyu dua edip, ağladığım, sabahladığım geceler oldu. Kimseyi dinlemezsin bu durumda. Ama zamanla alışıyorsun. Insan evladının, eşinin, annesinin, babasının ölümüne bile alışıyor insanlar.

Inşallah çabuk kurtulursun bu acıdan.

bazı geceler sarkı dınlememeyı secıyorsun bu sefer ıc sesın sana bela oluyor ıkılemde kalıyorsun..
inşallah..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri