O iyi kızı yok ettiniz

• Kullanıcı aRMiNa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Roman ve Hikayeler
Konu sahibi son olarak 2623 gün önce görüldü
o iyi kızı yok ettiniz

17 yasındaydım seni tanıdıgımda hani ilk görüste aşk derleryaiste benimkide öyle olmustu.sen bir arabanın icinde bense kapının önünde oturmus etrafı seyrederkenbirden göz göze geldik.icim ürperedikalbimin atısları degisti.
o gunden hep gelmeni bekledim.her yolunu gözledgimde geldin.bir gün yolumu kesip numaranı verdin ve aramanı bekliyorum dedin. o gece heyecandan sabaha kadar uyumadım. artık sadece hayalerimde degilhayatımdaydın da.senden baska bisey düsünemez hale gelmistim.iste o zaman askı tanıdım.annem ilişkimizi ögrenmisdısarı cıkma yasagı koydu.seni göremez olmustumgünler cehenem gibiydi.sen sabahın 5 inde kapının önüne geldinben pencereden atlayıp sana . o an degil annemdünya umrumda degildi.aylar su gibi aktı.ben izmire okuluma döndümsen foca ya egitime.görüsmelerimiz aynı hizla devam ettiannem artık seni kabulenmisti.cok mutluydum ta ki o telefona kadar.telefonun ucundaki ses o benim erkek arkadasım aramızdan cekil diyordu.duyduklarıma inanamadım;o bunu yapamazdıyapmazdı.ama yanılmıstım bir baskası icin cekip gitmisti.kendimi derslerime veremez olmustumhayatım alt üst oldu.eve kapandım okula gidemez oldum.ve boylelikle okul hayatım da bitti.gelecegimiaskımı herseyimi yitirmistim.yasamak icin hic bir sebep bulmazken bu sıkıntı beni hastanelik etti.ilaclarserumlar ama hicbiri icimdeki acıyı dindiremedi.herseye ragmen hayat devam ediyorduhayatın bir yerinden tutmak zorundaydım.zamanla degismeye basladımtam bir genc kız oldum.kimseyi hayatıma sokmuyacaktım ama olmadı.ve kalbimi birine actım.onunla beraberken bile fotorafın cüzdanımdaydıyırtamazdım.o da senin gibi cıktıyine baskası girmisti aramıza .bu sefer gucluydumsogunkanlı davrandım.ondanda ayrıldıktan sonra kimseye güvenmedim.artık darbe yiye yiye darbe atmayı ögrenmistim kşmseye acımıyordum.ben aglatıyoracı cektiriyordum.biz zamanlar gelinlik hayaleri olanüniverste hayaleri olanhayatı hep iyi yönleriyle goren gören kız kayıp olmus gitmisti.sevgiye hasretim artık hayatım böyle sürüp giderken yıllar sonra karsımdaydın.evlenmistinbir kizin olmus kiminle evlendgini merak etmistim sormak istedim yapamadım.gözlerimde kalan son bir yas damlalarını yine senin icin akıttım.mutlu ol ama bana yasatıklarını yasadıktan sonra.

Geri