Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Daha önceden bu günlük olayını yapmıştım ama başaramadığım için midir yoksa canım istemediğinden midir nedir vazgeçmiştim.
Peki bugün ne oldu ? Öyle çok önemli bir mevzu olmadı. Hani öyle aman aman bir durum yoktu . Tabi içtiğim 6 fincan nescafeyi saymazsak. Ne yapayım seviyorum bir de zararı bira sigara ikilisine göre daha az ben de kararı nescafe içmekte verdim.
Kalorifer peteğine sırtımı yasladım kahve fincanımla beraber koydum laptopumu önüme bir iki tane resim var onlara baktım öylece. Sonra bir ara öyle uyuklamışım telefona uyandım. Arkadaş aradı napıyon lan sosyal alkolik dedi yüzümü güldürdü.
Bu gün neden böyleyim. Mutsuzum çünkü gülmüyorum. Hala evdeyim ve hala nescafe içiyorum...
Öyle ovvv luk bir günüm olmadı. Gayet tek düze ve sakindi. Gün boyu evdeydim, televizyon, bilgisayar, kitap ve yazmakta olduğum kitap arasında yine her zaman ki gibi kahvemle beraber gel git ler yaşadım.
Bir de bugün bir şarkıya taktım kafayı ki hala dinliyorum. Hangisi mi ? ' Orhan Ölmez & İki elin kanda olsa da gel '. Aslında şarkının dediği gibi bizim iki elin kanda olsa da gel diyen birine ihtiyacımız var. Her halde bugün 20 kere dinlemişimdir.
Akşam üzeri daha önceden bir arkadaşıma kahve sözü vermiştim. Onu yerine getirdim güzel bir kaç saat geçirdik. Muhabbet, kahve ve gülümsemeler güzel bir akşamdı. Şimdi bugünü yazdıktan sonra uyumak üzere hastane pijamalarımı giyinip renkli rüyalar oteline geçiş yapacağım.
Pazartesi sendromu, pazartesiler sıkıcı, aslında öyle sayfalara dökülecek bir gün değildi. Sabah işe gittim saat 11 de izin aldım çıktım. Kendime yemek ısmarladım. Şu kapitalizm yiyeceklerini yemek zoruma gidiyor aslında ama biz Türkler onlar kadar güzel yapamıyoruz işte kabullenelim bunu.
Bi kaç gündür meraklanıyordum ki bugün görüştüm aslında konuşmasa da öylece dursa varlığı yetecek birisi. Her neyse akşam üzeri arkadaşların yanına gittim. 19 Aralıkta Çorluya gidiyoruz Murat Yılmazyıldırım konserine. Sürprizleri buymuş harbiden çok sevindim. Müziğin ilahı Murat Yılmazyıldırım konseri vauvvvvvvv dedirtecek bir durum gerçekten de. Kış geldiğinden sanırım erkenden uykum geliyor bir de bu aralar yataktan çıkmak istemiyorum. Akşamları da eve geldiğimde soğuk duvarlar yerine tebessüm eden bir yüz karşılasın istiyorum. Her neyse sanırım yine saçmalamaya doğru yol alıyor yazı. Saçmalıklar keşmekeşine girmeden gidelim biz.
Fotokopi gibi günler yaşamaya devam. Yaptığımız iş, yürüdüğümüz yol, gittiğimiz güzargah, düşüncelerimiz, dinlediğimiz şarkılar sanki çoğaltılmışta sıraya koyulmuş gibi.
Arada böyle arkadaşlarla toplanmasak bir farklılık yok yani. Esasında normal bir gündü. Öğleden sonra ki kusma vakasını saymazsak tabi. Bir süredir yoktu bende diyordum eli kulağındadır geldi gelicektir diye umu ediyordum ki çıktı geldi sağ olsun. Belki şaka gelecek ama şuan yazarken valla uykum geliyo yine. Ben yatıyorum yazıcak bi kaç şey varda boş ver onlar bende kalmalı ve benim özelim. Benim uykumun gelme sebebi mevsim filan değil aslında. Sebep ...
Artık arasınlar diyorum ki sinirlerim geriliyor iyice. Alt tarafı tek kelime kabul & red diyecekler sonrası teferruat. Her neyse ilaçlarım bitti. Aldım bugün ama bir tanesini bulamadım gezmediğim yer kalmadı yok. Aslında içmesem ne olur ki bişey olmaz içmeyim n iyisi ben o ilaçta eksik olsun .
İş çıkışı arkadaşa uğradım sakalımı kes komünistler gibi olmuşum kanks dedim. Dükkanda ne kadar adam var yıkıldı gülmekten. Evde de acılı bir menemen yapmışım ki üff yeme de yanında yat. Bir de demli çay yanında Allah be. Üstüne de Marlboro mu yaktım benden iyisi yok hani keyfim gıcırdı bu akşam .
Aslında gıcır mıcır değil de işte öyleymiş gibi davranıyoruz. Sigaraya başladım yeniden bi kaç gündür çok fazla içiyorum hemen etkisini göstermeye başladı. Neyse uykum geldi benim uyucam yine sanırım. Bir de smileyler yalan söyler
Günaydın bilader ben geldim. Bir kaç gündür buraya yazmıyordum aslında unutmuşum biraz kafa bozuk hani hep kafamın bozuk olduğu anlarda yazmayım diye şey etmiştim ben düşünmüştüm. İşten yeni geldim hemen kahve yaptım kendime. Bak hemen sen aklıma geldin yazıyorum iyisin hadi bugün sendeyim.
Her şey yolundaymış gibi yapmaktan yoruldum biliyormusun. Nasılsın diyorlar iyiyim diyor geçiştiriyorum bir de ardına yalandan bir tebessüm ekliyorum ki oscarlık sahne oluyor. Bir b.. umda tam olmaz ki zaten. Neyi yaşasak geç kalıyoruz erken uyanıyoruz minibüsü yine kaçırıyoruz. Lan oğlum niye böyleyiz lan. Çevremdeki insanların içerisinde benimle oynayanlar var. Bilmiyorum fark etmiyorum zannediyorlar ama yanılıyorlar. Gözümün içine baka baka yalan söylüyorlar lan. Canımı sıkıyorlar kardeş. O değilde o iki kelimenin yerine nasılsın diye soruyorsunya insanı çürütüyor. Bir Onlar da çürütüyorlar beni, hiç birine kızgın değilim aslında ama kırgınım kırgınlıklarım var. Çok kırıldım halada kırılıyorum kırıyorlar. Her neyse canları sağ olsun. Ben yatmaya gidiyorum kardeş görüşürüz...
Günaydınlarus sevgili günlüğüm dünlüğüm haftalığım. Çok yoğun bir geceydi ordan oraya koşturdum durdum. Bir ara yemek bile yiyemeyeceğimi fark ettim. Neyse ki bitti de malikaneme geldim sonunda.
Biliyormusun bütün tahmin ettiğim şeyler geliyor başıma. Lan oğlum bir insanı seviyorsun amenna da niye yolunda gitmiyor ondan sonrası. Araya illa ki biri ya da birileri ya da herhangibir b.. tan sebep çomak sokmak zorunda mı. Böyle dünyanın adaletine lanet yağdıralım mı. Ben bir şeye yok dediysem yoktur. Üstelemek kurcalamak yersizdir.
Beynimi bazı beyinsizlere yormak istemiyorum biliyorum ki kuş kadar beyinleriyle hayatımı karıştırmaya kalkıyorlar ama Arda sizin hayatınıza bir karışırsa salı günü cuma namazı kılmaya başlarsınız. Çomak sokmaya çalışanlar şunu söyleyim başardınız ama şimdilik, ve diyorum ki sizin kim olduğunuzu tahmin ediyorum ve son sözü Arda Akçay söyler her zaman bunu unutmayın !
Şimdi bugün kıyamet mi kopacak. Ey Gerizekalılar madem kıyamet kopacak o zaman söyleyin bana '' DECCAL '' nerede niye gelmedi, '' ECİŞ ile BÜCÜŞ '' hala neden yoklar, '' Hz. İSA '' neden hala gelmedi. Ey Şirince ye ve Fransa nın bilmem ne köyüne giden embesiller Keşke kıyamet kopsa ve ilk sizin gibi inançsız yaratıklar yansa. Saat 13.11 de uyuyor olacağım ve uyandığımda yine her şey aynı olacak o embesillere söyleyin onlarda benim gibi yapsın derim ve bu günü burada bitiririm...
SelamlaruS günlük. Henüz yeni uyandım kendimi çok yorgun hissdiyorum. Gece de iş yerinde çok uyudum halbuki neden böyle oldum ki.
Çok enteresan bir hayat yaşıyoruz değil mi. İnsanlar çok enteresan çok tuhaf çok karaktersiz. İnsanı karalamak kirletmek ne kadar basit olmuş bu hayatta. Hiç tanımadığın muhattap olmadığın kişi ya da kişiler senin hakkında sayısız şeyler söylüyorlar.
Ben kendi halinde olan bir insanım. Sıkıntılarım başımdan aşkın. Hayır anlamadığım varlığımız rahatsız ediyorsa eğer yok olmasını da biliriz ortalıklardan. Ki zaten yakın zamanda ...
Selamlarus günlük dünlük haftalık. Günden hiç bir şey anlamadım . Dün akşamdan beri kafasını iki elinin arasına almış insan psikolojisi yaşıyorum. İş yerin de hiç bir şeyle ilgilenmedim ki gece 2 de uyudum zaten.
Pazar gününden de hiç bir şey anlamadım. Bazı planlar var kafamda hayata geçirmek istiyorum. Bir de o gün yaklaşıyor tuhaftır ilk defa içime içime bir korku yerleşmeye başladı. Aslında böyle yaşamaktansa olup bitmesi en iyisi.
Biliyorsun zaten tat tuz kalmadı . O yüzden ben gidiyorum çekilmiyorum farkındayım. Karnım acıktı gidip kahve içiyim ben en iyisi...
SelamlaruSs günlük, dünlük, haftalık. 2013 e girdiğimizden beri sana daha ilk defa bir günümü yazıyorum. Niye yazmıyorsun diye sorma çünkü yazmaya değer bir şeyler yoktu da ondan. İki yüzlü riyakar bir hayatın içinde yuvarlanıp gidiyorum. Durumlar karıştı günlük ; Çarşamba yatacaktım olmadı. Ve bir yol ayrımı koyuldu önüme şimdi. Kayseri'ye yerleşiyorum günlük. Hafta sonu gidiyorum bundan sonra hemen hemen hiç bilmediğim bir şehirde hiç tanımadığım insanlarla yaşayacağım. Daha önce ben başvuru yapmıştım sonra istememiştim inşallah olmaz demiştim şimdi oldu. Gidiyorum lan günlük ben. 1 hafta sonra bu hayatımı mahveden, geçmişimi, geleceğimi, umutlarımı, hayatımı benden çalan kenti bütün yaşanmışlıklarla ve yaşanmaya yüz tutmuşluklarla terk edip gidiyorum lan ben.
Bir tuhafım günlük. İnsan unutulduğunu hissediyor artık ve bende hissediyorum hemde en derinlerimde. Zaten belliydi, sonunu düşünmediğin kestiremediğin yola girmeyeceksin bunu da öğrendik. Ne demiş '' Emrah Serbes '' ; Bu aşktan ne öğrendik bir gün herkes unutulur. Biz de unutulduk günlük, benim sakallarım uzamış gidiyim kesiyim bari...
SelamlaruS ben geldim lan ben.
Buraya en son 6 Ocak gününü yazmışım fark ettim de sana çok ayıp etmişim günlük.
Biliyormusun işte ben böyle bir adamım. Beni sevenleri yalnız bırakıyorum acı çektiriyorum. Sonra da kafamı ellerimin arasına alıp kukumal kuşları gibi düşünüyorum. Seni de yalnız bıraktım kusura bakma. Kıçını başını sallama lan geldik işte gece gece asabını bozma adamın.Ahmet Kaya' nın sözleri geldi aklıma '' Yaprak döker bir yanımız, bir yanımız bahar bahçe '' diyor ya aynı öyle işte. Bir taraf hüzne karışmış, diğer tarafta ona inat tebessümlere yelken açıyor.
İşler rayında günlük. Kayseri de ki hayatımı kastediyorum. Arkadaşlar sağ olsun çok candan davranıyorlar. Hani Çağrı ve Utku' nun yokluğunu aratmıyorlar aratmadılar da. Şirkette de sevildik sanırım ki herkes gelip muhabbet ediyor fırsat buldukça. Aslında sevilecek bir adam değiliz ya neyse orası konu dışında.
Ben yarın yine gelicem günlük hadi eyvALLAH ;)
7 Ocak Perşembe günü bir daha hiç yaşanmamak üzere bitmiştir...
Resmi günleri hiç sevmiyorum. Bugün çalıştığım yerin düzenlediği yemeğe katıldım. Herkes cafcaflı kıyafetlerini giymiş süslenmiş püslenmiş gelmiş. Takım elbiseler gravatlar şu bayanların giydiği gece elbisesi varya hani abiye mi diyorlar onlar işte cirit atıyor ortalıkta. Tam lacivertler topluluğu yani
Ben mi. Bende garibim kot pantolon gömlek birde paspal montum sırtımda gittim. İyiydi hoştu da çok yapmacık geliyor bu günler bana. İnsanlar olduğundan farklı görünüyor. Ne isen o ol neden değiştiriyorsun kendini. Konuşmalar bile kibarlaşıyor sevmiyorum bu durumları. Bu yüzden de bulunmak istemiyorum. En iyisi bir köşeye çekilip sessizce olanı biteni izleyeceksin benim gibi bu durumlarda.
Her neyse yemek sonu galatasaray maçını izlemeye gittik. Pek ilgilenmedim ama şu hayır cevabını veremediğim için gittim işte. Şimdi eve geldim buz gibi ev ha Sobayı yaktım yeni yeni ısınıyor.
1 aydır bilgisayarın yanında bir çöp sigara duruyordu.
Babam aklıma geldi onu içtim.