Kuzey
Platin Üye
-
-
-
-
-
-
Egemen Samson Biyografisi, Egemen Samson fotoğrafları, Egemen Samson Kimdir, O Hayat Benim çocuk oyuncu kim, O Hayat Benim'e Yeni Gelen küçük çocuk, O Hayat Benim'e Yeni Gelen oyuncular
Fox Tv ekranlarıdna 3. sezonu ile izleyicisi karşısına çıkmaya hazırlanan ve çalınan hayatların ve saplantılı aşkların anlatıldığı O Hayat Benim dizisine işk defa çocuk bir oyuncu dahil olacak.
Daha önce O Hayat Benim setinde pek çocuk oyuncu ile karşılaşmamıştık. Egemen Samson’u O Hayat Benim setinde görmemiz bizleri şaşırttı. Egemen Samson gelir gelmez maskotu O Hayat Benim dizisinin maskotu olmayı başarmış.
Egemen Samson Kimdir Egemen Samson Biyografisi
Egemen Samson 5 yaşında küçük bir oyuncudur. Anne ve babasının ajansa kaydettirmesi ile ilk defa Hamdi Alkan tarafıdnan keşfedlmiş, Yeşil Çam’ın bücür yıldızı olmaya aday bir oyuncudur.
Daha önce O Hayat Benim setinde pek çocuk oyuncu ile karşılaşmamıştık. Egemen Samson’u O Hayat Benim setinde görmemiz bizleri şaşırttı. Egemen Samson gelir gelmez maskotu O Hayat Benim dizisinin maskotu olmayı başarmış.
Egemen Samson Kimdir Egemen Samson Biyografisi
Egemen Samson 5 yaşında küçük bir oyuncudur. Anne ve babasının ajansa kaydettirmesi ile ilk defa Hamdi Alkan tarafıdnan keşfedlmiş, Yeşil Çam’ın bücür yıldızı olmaya aday bir oyuncudur.