O Gece / Chevy Stevens

• Kullanıcı Nef'
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kitap Kulübü
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
iJ7qcL.jpg

Kız kardeşi Nicole'ü öldürmekten on beş yıl hapse mahkum edilen Toni, cezasının biteceği günü iple çekiyordu. İşlemediğini söylediği bir suçun cezası, ne masum olduğuna inanmayan annesi, ne de arkasında durmayan babası ona yardım edebilirdi. Özgürlük için son umudu olan şartlı tahliyesini riske atmamak için, onunla aynı zamanda hapisten çıkacak olan sevgilisi Ryan'la da görüşemezdi.

Toni geçmişi ardında bırakıp geleceğini yeniden kurmak için ne zaman çabalasa ezeli düşmanı Shauna devreye giriyor ve ona bir engel çıkarıyordu. Ta ki Ryan'ın cesaretlendirmesiyle ipleri eline alıp Nicole'ün cinayetinin ardındaki gizemi kendi başına çözmek isteyinceye kadar. O gece aslında ne olmuştu?​

Gerilim, polisiye kitaplarını hep sevmişimdir.Bende olaylara üçüncü gözle bakmayı öğretmişlerdir çünkü.İnsanın ufkunu geliştiren bir türdür bana göre.
Kitap fuarında gezerken bir stant dikkatimi çekti kapakları aynı olan birçok kitapların oluşturduğu.Hangisi hangisi derken stant görevlisi uzattı, ben olsam bunu okurdum diye.Tereddüt etmeden aldım ve birkaç günde bitirdim.Çok ağır bir polisiye ve gerilim kitabı değil ama bu tarzı da denemek isteyenler başlayabilir bu kitaptan.Aslında biliyorsunuz da söyleyemiyorsunuz hep kitabın sonunu merak etme dürtüsü.Tarih geçişleri, olayların kronolojisi.Düzgün temiz bir kitap.

Geri