O filmin / dizinin finali farklı olmalıydı

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
bazı yapımların finalleri seyirciler üzerinde hayalkırıklığı yaratır. misal lost biraz böyleydi, himym biraz böyleydi. peki sevdiğimiz yapımlar nasıl bitmeliydi? ya da “sonu farklı bitmeliydi yapımları” hangileri?

Tam bir spoiler konusu olmuş bu Lari. Misal ben arka sokakları izliyorum adam gelecek buraya arka sokakların finali öyle değil böyle olmalıydı diyecek. Hoş mu? Konunun kilitlenmesi taraftarıyım. Bu arada last of us2 de joel ölüyor

aa evet:d
girmesinler kardeşim o zaman bu konuya…
ya da sadece şunun finali hayalkırıklığı idi yazsınlar spoi vermeden… bana ne (bundan sonra böyle)
bu arada sixth sense’de bruce willis ölüymüş

O zaman ne anlamı kalıyor? Lostun finali hayal kırıklığıydı. Bu mu? Bu arada 13reasonswhy da montgomerynin katili zach

nasıl ne anlamı kalıyor, sevdiğinizi alnından öpüp helalimsin mi dersin dudağından öpüp neydi o konunun devamı… o konu anlamlı da bu mu anlamsız… bu arada kayser söze, kevin spacey

GOT, the walking dead finali değilde kendisi böyle bozmamalıydı.

Succession, Suits, Spartacus :p

Finalini de çok beğenmedim ama daha önemlisi I am legend filmindeki köpek ölmemeliydi.

kulüp dizisinin 2. sezon finali ve bazı karakterlerin sonu böyle olmamalıydı. her mutsuz son, vurucu olmuyor.

Gerçek hikayeden uyarlama filmleri izlemeyi daha çok seviyorum ve ister istemez finalini de biliyorsun, yaşanmış bir olay olunca değişmesi de anlam ifade etmeyecektir.

Kurgu filmlerde ise vurucu bir sahne ile bitmesi filmi daha akılda kalıcı kılıyor.

Sonu farklı bitmeliydi dediğim bir film yok galiba çünkü saçma bulduğum ya da mantığıma hitap etmeyen filmleri genelde izlemeyip yarıda bırakıyorum.

GOT kesinlikle. Yani böyle bir proje nasıl bu kadar kötü devam ettirilir ben hala inanamıyorum.
Final yapmasa da bir de her bölümünde " yuh ebenizi sobeleyeyim " dedirten Rings of power hüsranı...

Walking dead mesela sonunda dunya yavas yavas normale donebilirdi . Bir sekilde walkerlar tukenebilirdi vs .Aslinda hiç bitmeyebilirdi de ,s

Diziyi ya da filmi bilmem de,RDR2'nin finalinde Arthur'un yerine Dutch ve Micah hıyarı ölmeliydi hacı....

Òldùren sis filmi efsaneydi ama sonu cok kotu bitti ya ... oyle olmamaliydi :(

GOT yorumlarına katılmamak elde değil... keşke izlemeseydim finalini de aklımda güzel kalsaydı. ^74

Got finali neydi diye hatırlamaya çalıştım, olmadı. Çok olmuş izleyeli ve etkilememiş demek ki beni.
Fringe son sezonlar baymıştı, finalden önce sıkmaya başlamıştı.

Òldùren sis filmi efsaneydi ama sonu cok kotu bitti ya ... oyle olmamaliydi :(
Kitabinda sonu oyle bitmiyor haci haberin olsun.

Neon genesis evangelion finali vardi bu arada.
Hatta hayranlarindan o kadar fazla tepki gorduk ki , sonunda cevapsiz kalan sorular icin yeni bir film cekildi
"Neon Genesis Evangelion: The End of Evangelion"

Son düzenleme:
Geri