O Değil de...

Konu sahibi son olarak 66 gün önce görüldü
@lanemoje hanım ve gül ablama kırgınım.
Arkamı döndüğüm gibi sırtımdaki boşlukları doldurmaya çalışmışlar…
“Arkadaşının arkasından sallayan burçlar sıralaması”nın birinci sırasındasın haberin olsun lanem…..Gül ablamın konusuna hep çiçekle gittim benim için “anna kim ya” yazmış. herkesten beklerdim de gül ablamdan beklemezdim ‘ablam” diyorum çünkü…..
ayın kadın üyesinde nickim yazıldığı için özür diyorum skjh
Sus ya kadın haklı sen kimsin ne kadar onemlisin ki ? Ablam her gün yemek konulari açıp karnımızı doyuruyor Allah Allah ben oyumu degistirmeye gidiyorum 💃🏻

“Arkadaşının arkasından sallayan burçlar sıralaması”nın birinci sırasındasın haberin olsun lanem…..Gül ablamın konusuna hep çiçekle gittim benim için “anna kim ya” yazmış. herkesten beklerdim de gül ablamdan beklemezdim ‘ablam” diyorum çünkü…..

Anna hanimcim ben bisey test ettim. Bakiyim dedim arkasindan sallayinca gelecek mi🤔
Oluyomus bak, arkadan sallayinca uyeleri geri döndüren burc filan biseyler oluyor benden tamam yazabilirsin minnosum 😘😄

Akşam POE1 yeni sezon geliyor mutluluk sebebi

Happy Joy GIF by DAZN

parti kursam
kaçla marşa basarım acaba
baya bi marş olur ya

o ne demek şimdi 😡😠
deyi verecek Gül ablam.. bı görsün mesaji.

Ayşeciği tenzih ederek buranın insanı zerafet yoksunu 😂😂 çok iyiler aşırı ama bütün kafaları her şeyi ucuza getirmek😂😂 bir sürü örmek verebilirim ama sıkma çok güzel patatesli sıkma şuanki aşkisıyum💜

Geri