Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Herhangi bir üye engellememişsin diyorBen yoksay listemdekileri goruntuleyemiyorum sende bir kontrol eder misin @döngüsel varsa tabi listende birileri d
Evet bende de böyle bende engellemiştir bir kaç kişi sorun bir tek bende sanıyordum RK link atmıştı öyle görüntüleyebildim bende
Çok merak ettim SS atsana 🤣🤣@Shinigami çok güzel şeyler yazmışsın, teşekkür ederim shini’m.
Şey kısmını anlamadım, “bir de sen varsın, biriniz kim vurduya gitti ama bilemedim hanginiz” diyorsun ya, o kısmı anlamadım:d ben bebekten sonra iyice salak oldum kfjf
Aynı hisler benden sana güzel arkadaşım💜
Orası diye bir yer yok ki dEngellenenler listesine ayrıca girmek gerekiyormuş.
Ben yoksay listemdekileri goruntuleyemiyorum sende bir kontrol eder misin @döngüsel varsa tabi listende birileri d
Herhangi bir üye engellememişsin diyor
İyi de ben 3 kişiyi engelledim.
Edit: Boşuna etiket yapmayayım şimdi. Çözdük.
Profil - yok satılanlar- hesabınız - engellenenler.Orası diye bir yer yok ki d
Mobilim ben çok detay yok ki bende her seferinde linki nerden vulcan ayol
Nicklerini okşayıp hasret mi gidereceksin. Bakıp napcan kfjfjjfMobilim ben çok detay yok ki bende her seferinde linki nerden vulcan ayol
İki güne pişman olup aciyordum engellerini kız haha nalet olsun içimdeki ponciklige 🤣Nicklerini okşayıp hasret mi gidereceksin. Bakıp napcan kfjfjjf
AynenBen ilk kez bir yeniliği bu kadar beğendim.
Hiç yok gibi, sıfır etki.
kimleri engelledin sen yaz söyleyeyim onlarla ilgili mi değil miMesela? Muhtemelen engelledigim kişiler etrafında dönüyor olaylar ben bir şey göremiyorum çünkü 😁