O Değil de...

Konu sahibi son olarak 62 gün önce görüldü
yapay zekaya boydan fotoğraf atıp beni kilolu yap dedim. sözde buraya aticam ve arkadaşlar ben 150 kiloyum aslinda diye dümenden makara yaparim dedim. yapay zeka beni bi şişirdi ki. aman Allahım şakası bile kötü. harry potterın teyzesinin kocasi vernon enişte bile daha zayif kalirdi yanimda. zayiflik fitlik iyidir arkadaşlar ne olursa olsunfnfndk

yapay zekaya boydan fotoğraf atıp beni kilolu yap dedim. sözde buraya aticam ve arkadaşlar ben 150 kiloyum aslinda diye dümenden makara yaparim dedim. yapay zeka beni bi şişirdi ki. aman Allahım şakası bile kötü. harry potterın teyzesinin kocasi vernon enişte bile daha zayif kalirdi yanimda. zayiflik fitlik iyidir arkadaşlar ne olursa olsunfnfndk

Sana kimse tepki vermiyo muhtemelen herkes engellemis 😄
Mecbur benle kavga edicen 🤷🏼‍♀️ .p

Herkes bana konuscak, kimseyi engellemiyorum. Hadi bakalim 😎😄

Yine Klavye'nin bi kac ayari ile oynadim. Arada artik 2noktalilar, sapkalilar ve kuyruklular cikabilir. Yalniz tel'e gectigim de durum nasil olur bilemiyorum henuz...

Yks açıklanmış hadi inşallah 🙏mamış da olabilir bana güvenmesin kimse😂😂

Uzun zamandır kurabiyeli kabuslar görüyorum rüyalarımda. Devasa kurabiyeler tarafından huncarca kovalanıyorum. Yakalayamıyorlar ama siz deyin 25, ben diyeyim 350 km boyunca kaçıyorum bu devasa cavanar kurabiyelerden.

düzen iyidir ama konfor alanından çıkmadıkça hayat tekrardan ibaret...

Geri