Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
aynen kime yazıp çizeceğiz. beni engelleyen fetöcüdür.Plesk kime muhalefet olacak 🤔 bu gercekten büyük sorun 🤔
aynen kime yazıp çizeceğiz. beni engelleyen fetöcüdür.
Senin sozluk kapali sanirim, actiralim hemen...Benim övüleceğim konular neden açılmıyor forum sahibi değilim diyemi![]()
Ne' ne? adaffsTövbeler olsun bu ne
Shinicim bende bu konuda anlasamadim RK ile calismalar devam: )) Konuyu gorememek bence bir sorun. Yosun bi cozumu var mi bu durumun : ))
Kaç kişi var skjEvet bomboş görünüyor… lanem kendi kendine konuşuyor gibi jfjf nasıl geri çekeceğim şimdi bu engeli… rk’nın linkine gidem… kaldım öyle…
Plesk’i engelleyip misal lanem ile konuşmasında nasıl görünüyor ona bakacağım alıntısı… lanem kendi kendine konuşuyor gibi görünüyorsa çok gülerim, bi sn
Evet bomboş görünüyor… lanem kendi kendine konuşuyor gibi jfjf nasıl geri çekeceğim şimdi bu engeli… rk’nın linkine gidem… kaldım öyle…
Kaç kişi var skj
İki kişi engelleyin yeter…. siz çok abartıyorsunuz….
Ben anlatirim sana.
Sonra ben şöyle dedim Plesk tabii ki yine muhalefet etti filan diye 😄
özür dileyeni engelledim…..1 kişi. Yaşam koçunu, evin babasını, hamileyken durup dururken bana laf atanı, random nickliyi vs vs son mevzularla birlikte açmıştım, o bir kişiyi de açmıştım o dönem. Sonra onu yine engelledim:d
Ben de destekliyorum engelin bu halini; tabii foruma iyi gelir mi gelmez mi o beni aşar ama ben başından beri, karşılıklı görülmemesi gerektiğini söylüyordum. Çünkü tek taraflı bir engelin benim açımdan bir önemi yok, ben zaten çok mevzu olmadıkça o kişileri okumuyordum. Nicklerini görmek istemediğimden engelliyordum kfjf
Aynı yazı on kez gidince benSenin sozluk kapali sanirim, actiralim hemen...
Ne' ne? adaffs
Sende kac kisi var Arkhe?Bende diyorum forum neden bugün çok sakin.. sabahtan beri toplasan 10 konuya yazıldı diyorum..
özür dileyeni engelledim…..
Olmayanları saymam daha kısa sürer….Sende kac kisi var Arkhe?