O Değil de...

Konu sahibi son olarak 62 gün önce görüldü
Shini’nin ve mlshc’nin alıntılaşmasını okuyunca aklıma şey geldi jdjd Bir üyeyi hiç sevmiyordum, birkaç defa da takışmıştık:d Sonra engelledim ben kendisini. O zamanki engel sisteminde de konuyu göremiyorduk. Sonra bir ara forumu bıraktı mı bir şey oldu-belki tiksintim geçti-engeli açtım ay bir güzel konular açmış kdjd Hepsine teker teker yazdım…

Çook teşekkür ederim🌸 Bir ara ben de ağlayacak gibi oldum:d Bizim emzirme bir süre önce bitti. Kucakta sakinleşiyor diyebilirim, sıkı sıkı sarılıyoruz. O sarmaş dolaşlık iyi geliyor gibi; bir de bir şarkımız var uyduruk, onu da seviyor. Yine de her zaman işe yaramıyor. Gece de yaramadığı anlar oldu. Ateş filan da yaptı biraz dişi; hepsi birbirine karıştı ya:d Neyse hepsi geçti, inşallah gece ttekrarlamaz. Amin:d

onu kullandık canım doğumdan sonraki ilk birkaç ay, sonra doktorumuz bırakabilirsiniz demişti; bırakmıştık. Belki biraz üşüdü, bilemiyorum. Anlamadım hiç dün geceki krizi. Beterinden korusun.
Yaa, kiyamam. =/ anne sifa olarak yetiyor zaten; onun o guvenli kollarinda, kokusu ve tatli sesi ile agrilar/sancilar hafifliyor. ^^ ates bu donemlerde en bekleneni ve korkutani... bi yandan iyiye isaret ama bi yandan da yukselmesi ve inmemesi buyuk endise oluyor... =/ Neyse ki gecip gitmis... insaallah bundan sonraki gunler/ geceler icin daha rahat, kesintisiz bi uyku uyursunuz cokca amin. 🤲🏻✨️

İkizler burcu olmayanları da engelleyim….

BEn Akrep'e cok yagdiriyorum, 1akrep tarafindan engellenecegim kesin... 😂😂

Shini’nin ve mlshc’nin alıntılaşmasını okuyunca aklıma şey geldi jdjd Bir üyeyi hiç sevmiyordum, birkaç defa da takışmıştık:d Sonra engelledim ben kendisini. O zamanki engel sisteminde de konuyu göremiyorduk. Sonra bir ara forumu bıraktı mı bir şey oldu-belki tiksintim geçti-engeli açtım ay bir güzel konular açmış kdjd Hepsine teker teker yazdım…

İnşallah engellediklerimiz güzel konular açmaz…

Iste bu yuzden engellenmek istemiyorum... o konulari gorememek, icerigindeki o muthis yorumlari okuyamamak, bunlardan mahrum kalmak... dusuncesi bile cok korkunc... adsfs

benim adam nereye gitti ya
yatcaz kalkcaz hoop
her şey çok güzel olacak diyordu

bu komple engelleme olayı foruma zarar verir, baştan diyeyim.

"artık tek taraflı engellemede bile iki taraf birbiriyle hiçbir şekilde iletişim kuramayacak. alıntı, etiketleme, özel mesaj ya da dolaylı iletişim gibi durumlar da engel kapsamına dahil."

kendi kendimize yazarız artık.

Kan istiyorlar seyir istiyorlar ilginç

bu komple engelleme olayı foruma zarar verir, baştan diyeyim.

"artık tek taraflı engellemede bile iki taraf birbiriyle hiçbir şekilde iletişim kuramayacak. alıntı, etiketleme, özel mesaj ya da dolaylı iletişim gibi durumlar da engel kapsamına dahil."

kendi kendimize yazarız artık.

Plesk kime muhalefet olacak 🤔 bu gercekten büyük sorun 🤔

Benim övüleceğim konular neden açılmıyor forum sahibi değilim diyemi :emoji_smirk:

Geri