Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Seni engellemeleri için engelleyenin kafasından zoru olması lazım djjfncKimlerin listesine girdim/girecem heyecanla beklerken ben;
![]()
Kimlerin listesine girdim/girecem heyecanla beklerken ben;
![]()
Seni engellemeleri için engelleyenin kafasından zoru olması lazım djjfnc
Gece fark ettim, soracaktim hatta ama soramadimdi...Bütün gece bebişle uğraştık, gaz ve diş mevzularıTelef olduk, gece toplam iki ya da üç saat uyumuşuzdur, şimdi iyi ama çok ağladı ya insan kendini çok aciz hissediyor çünkü tam olarak çözemiyorsun derdini minnacık bir şey. Neyse şimdiye şükür.
Adsfs yani su an ki duruma gore engellenen ya da engelleyen kisinin actigi konu da otomatik puf olmus oluyor evet.@RK simdi engelledigimiz kisilerin baslattigi konulari veya en son onlar yazdiysa, o konulari da mi goremeyecegiz?
Ben onceden baslatilan konulari bulamiyordum, cevap da yazamiyordum haliyle. Simdi daha beter mi oldu :d
Geçmiş olsun canım gaz damlası kullanıyor musunuz (Biogaia) çok etkili bir damla dene istersenBütün gece bebişle uğraştık, gaz ve diş mevzularıTelef olduk, gece toplam iki ya da üç saat uyumuşuzdur, şimdi iyi ama çok ağladı ya insan kendini çok aciz hissediyor çünkü tam olarak çözemiyorsun derdini minnacık bir şey. Neyse şimdiye şükür.
Bu kotu oldu yaAdsfs yani su an ki duruma gore engellenen ya da engelleyen kisinin actigi konu da otomatik puf olmus oluyor evet.
Beni engellemezseniz eger, dikkatimi ceken basliklar olursa size etiket atar sorarim, bu konuda ne dusunuyorsunuz diye...Adsfs
Gece fark ettim, soracaktim hatta ama soramadimdi...
Cokca gecmisler olsun. Size de bol bol sabir, guc kuvvet ve kolayliklar dilerim... 🌸
O donemler cok zor gercekten, elinden 1sey gelmeden oylece yaninda olmak... =/ dis ve gaz sancilarinda emzirmek cok daha yatistirici oluyor aslinda, agrii/stres giderici islevi goruyor. O araliklarda emmeyi kabul ediyor mu?
Geçmiş olsun canım gaz damlası kullanıyor musunuz (Biogaia) çok etkili bir damla dene istersen
Amin canım 😘 normal bu dönemlerde stres yapma öyle böyle büyüyorlar Allah'ın izniyleÇook teşekkür ederim🌸 Bir ara ben de ağlayacak gibi oldum:d Bizim emzirme bir süre önce bitti. Kucakta sakinleşiyor diyebilirim, sıkı sıkı sarılıyoruz. O sarmaş dolaşlık iyi geliyor gibi; bir de bir şarkımız var uyduruk, onu da seviyor. Yine de her zaman işe yaramıyor. Gece de yaramadığı anlar oldu. Ateş filan da yaptı biraz dişi; hepsi birbirine karıştı ya:d Neyse hepsi geçti, inşallah gece ttekrarlamaz. Amin:d
onu kullandık canım doğumdan sonraki ilk birkaç ay, sonra doktorumuz bırakabilirsiniz demişti; bırakmıştık. Belki biraz üşüdü, bilemiyorum. Anlamadım hiç dün geceki krizi. Beterinden korusun.
gece onlineyken siz yok saydıgınız üyenin engelini kaldırıp konuyu okuyup kapatabilirsiniz.. aklıma bu geldi.. @yoSun un baska önerisi varsa bakalım :d: )) Konuyu gorememek bence bir sorun. Yosun bi cozumu var mi bu durumun : ))
Geyik donen 1cok konu oluyor ve cok da eglencelik oluyor... 1tosbiik olarak o an takip edemesem de denk geldigimde anlik dozumu almis oluyorum... simdi isler karisti, her an gume gidebilir ve onlardan mahrum kalabilirim... bu is canimi sIkmis olsa da pota'ya girene kadar yakaladigim firsatlari hunharca degerlendirmeye devam edicem...adfsBu kotu oldu yaGeyik donen konuyu takip edemiyorum genelde : ))
Ben kolay kolay kisi engellemem : )) Ya birilerine pislik yapacak, laf sokacak ya surekli kufur edecek, huzur bozacak ya da arsivci filan olacak .p
Konularınıda görmeyelim Shini hnm… ben zaten sevmediğim üyelerin konularına yazmamaya çalışıyorum……
Yalnız herkesi engellemişim sadece Shiniyi görüyorum…..