O Değil de...

Konu sahibi son olarak 58 gün önce görüldü
Hollanda'da ayip kavrami hic yok hijyen de yok. Yani simdi 2 kafe arasina bir tane pisuvar koymuslar. Kafelerin disinda oturan herkes sidikleyen erkekleri goruyor ulu orta. Hayir cok normalmis gibi davraniyorlar kimse ama kimse garipemiyor ama sidik kokusundan da mi rahatsiz olmuyorsunuz mubarek. Sonra adamlar el yikamadan islerini bitiriyor.

Son düzenleme:
Hollanda da ayip kavrami hic yok hijyen de yok. Yani simdi 2 kafe arasina bir tane pisuvar koymuslar. Kafelerin disinda oturan herkes sidikleyen erkekleri goruyor ulu orta. Hayir cok normalmis gibi davraniyorlar kimse ama kimse garipemiyor ama sidik kokusundan da mi rahatsiz olmuyorsunuz mubarek. Sonra adamlar el yikamadan islerini bitiriyor.
19a0a8be6221594d6c0a7c4a5af62253.jpg

dedim hollandaya.. ;d

• Kahkaha
Tepkiler: W
O sirada bebemin tuvalet ihtiyacini giderisinden sonra suyu kac sn acik tuttu, sabunu ne kadar kullandi, kopurtme/yikama islemi ne kadar surdu takibini gizliden gizliye yapan benim esgal asdfAsdf

Stalk Seray Kaya GIF by Show TV

• Alkış
Tepkiler: W
Birinci saniye çok ikna ediciydi..bence ikisinide bırakır… çok uzun bi zaman çünkü…yeniden doğmanın tam zamanı Marlam…

Benim Sebastianim.nerde ya en birinci kankam o artık Sebo nerdesin ? beni böyle sensiz bırakman doğru değil ama ?
Hım pardon yanlış adresmişsin artik seni yok sayıyorum Sebastian (:

Geri