Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yine çorba etmişsin ya büyücü ,s
Bence siz daha iyi anlaşırsınız . Tamam bazı şeyleriniz zıt ama ıkınızıde yakınen tanıdığımdan dolayı bir kez konuşssanız ınanın aranızdaki kan damarlarınıza kadar akacakdır. Haydi ilk adımı atan kazansın bu forumda ne kavgalar ne kufurler oldu şimdi onlardan ses yok. Bence siz ikiniz sımsıkı dost olabilirsiniz.
Bu sözler sizin için zamanında yazdıklarım.Bunu burada 2 kişiye yazdım. Şuan bu arkadaslar kuzu sarması demeyimde birbirlerine öpücükler vs atıyorlar.
ALLAH huzurunu bozmasın.
@RK dedi ki.. kırmızı kar yağınca yapcam xdRkcigimle konussada rengimi siyah nezaman yapıcakmıs sorsa k3şk3.. söz verdide <3 qweqeweqwwqe
Klaus sen bu ajitasyonla özel üyelik değil direkt duygu sömürüsü rankı açtıracaksın bana. :d Özel üyeliği kaldırdık diyorum ama sen öyle bir yazmışsın ki admin paneline girip, arşivden çıkarıp takım üstüne Klaus’un hakkı yenmiştir yazasim geldi. 😅gerçekten inanamıyorum saaaaana @RK biricik klauscugunu kandırdın demek ha..
bi ara da özel uye basvuru formuna etiketledinnn aglamıyorum gozume ÖZEL UYE RANKI KACTI CANISI![]()
![]()
![]()
![]()
okadar üye varken beni etiketledi dedim beni yapacak özel üye sanırım ah ah... nası yapabılıyorsun bunu nasıııııı nası

her gün bana kahve çay falan verirsen hallederiz xdyok bee takılıyorum RK cigim samimiyete güvendigim için seviliyorsun biliyorsun <3
teşekkürler demek 1 ay siyah nick nekadar sözünün eri bir kankimsin![]()
Parça falan kalmış olmasın yada yanlış dişi çekimiBende dişimi çektirdiğim halde ağrıyorrrrrrrrrrrrrrrrr ağlıcam...
nazar vardır..Ofise geldiğim an baş ağrım başlamaya başlıyor..
Kötü enerjimi var ne anlamadım..
Susar mısın lütfen..birazdan dişçiye gidecek .!😮💨Bende dişimi çektirdiğim halde ağrıyorrrrrrrrrrrrrrrrr ağlıcam...
korkma 4 tane impilant yaptırcam dahaSusar mısın lütfen..birazdan dişçiye gidecek .!😮💨