O Değil de...

Konu sahibi son olarak 42 gün önce görüldü
the white lotus 3. sezon son bolumundeyim. bakalim hangisi silahi cekti. bu bolum ogrenecegiz. su an herkes olabilir bu :d eger otel calisani adam aka masum temiz kalpli adam cikarsa cok sasiririm, ki her sey mumkun :d

dun bir kitap buldum, bugun okumaya basladim (tam olarak bulamadim gerci. rusca kitap ve tercumesi cok az. ingilizce versiyonunu siparis etmekte zorlu. pdf bulundu elbette ve oradan devam). yazar bu kitabi 1898 civari tamamladi. adam kendi yasadiklarini anlatiyor resmen yav. daha fazla ilgimi cekti. demek ki gercekten ormanda o "cadiyla" karsilasti. onun torununa asik oldu. hatta kitapta "baba yaga", protagonistin 67 yasinda vefat edecegini soyledi. yazar 1938 yilinda, 68 yasina girmeye 1 ay kala vefat etmis. simdi yazarin diger kisa hikaye kitabi da ilgimi cekmeye basladi. kesin o da kendisiyle ilgilidir. bu da baska asik oldugu kadinla ilgili:d yani, bence
kitap bitti ve aradigim seyler bu iste. tahminim de dogru cikti :d hikaye sonu olesya, alexander'a kirmizi mercan boncuklu kolye mi bilezik mi, geriye bunu birakti kendinden. alexander kuprin'in diger kisa hikayesinin adi the garnet bracelet

bakalim bu hikayede bahsettigi kisi yine olesya mi yoksa farkli kadin mi. alexander bey, hikayelerinin pesindeyim

Aslında herşey doktorlardaki Levent`in Ela ile evleneceği gün aşka olan inancını kaybetmesi ile başladı. O günden sonra kimsenin aşkta yüzü gülmedi 🚬

@RooKiE mm gelmiş.
Gecelerı sensız uyuyamadım biliyormusun.
Oysa hayalimi sen süsledin
Düşlerimde yol arkadasım oldun.

Bu sözü zamanında siz ikiniz için yazmıştım.
Zaman yine haklı çıkardı beni.
Umarım burdakı arkadaşliğiniz samimiyetiniz daimi olur.
Aşağidaki kisimlari.
Bence siz daha iyi anlaşırsınız . Tamam bazı şeyleriniz zıt ama ıkınızıde yakınen tanıdığımdan dolayı bir kez konuşssanız ınanın aranızdaki kan damarlarınıza kadar akacakdır. Haydi ilk adımı atan kazansın bu forumda ne kavgalar ne kufurler oldu şimdi onlardan ses yok. Bence siz ikiniz sımsıkı dost olabilirsiniz.

Bunu burada 2 kişiye yazdım. Şuan bu arkadaslar kuzu sarması demeyimde birbirlerine öpücükler vs atıyorlar.
ALLAH huzurunu bozmasın.

Her yerde ulumayı sevıyorumm aaauuıvvvvvvvvvv.....o

Ekli dosyayı görüntüle 135706

Geri