O Değil de...

Konu sahibi son olarak 42 gün önce görüldü
Ya, Allah'im yarabbim... asdfhaha

+Icinden gecen konusuna yazacaktim, yanlis anlasilma olmasin diye buraya yaziverdim. Asfdg

hey ki di hey çizgi film izliyoruz ama ingilizce..
o değil de bizim nesil ile şuan ki nesil arasında evrim geçirmişlik mevcut.. torun tombalak dönemlerin de kim bilir nasıl olacak..
birazdan ben sızar kalırım göz bebeklerim kapanıyor..

Yaşasın nato zirvesi aşkımsın nato’ş onun sayesinde yollar trafiğe kapalı nildoş işe gitmeyen güzel..
gelsin çaylar kahveler :))

vakit bulmuşken yarının yemeklerini de yaptım, büyük konfor

dun bir kitap buldum, bugun okumaya basladim (tam olarak bulamadim gerci. rusca kitap ve tercumesi cok az. ingilizce versiyonunu siparis etmekte zorlu. pdf bulundu elbette ve oradan devam). yazar bu kitabi 1898 civari tamamladi. adam kendi yasadiklarini anlatiyor resmen yav. daha fazla ilgimi cekti. demek ki gercekten ormanda o "cadiyla" karsilasti. onun torununa asik oldu. hatta kitapta "baba yaga", protagonistin 67 yasinda vefat edecegini soyledi. yazar 1938 yilinda, 68 yasina girmeye 1 ay kala vefat etmis. simdi yazarin diger kisa hikaye kitabi da ilgimi cekmeye basladi. kesin o da kendisiyle ilgilidir. bu da baska asik oldugu kadinla ilgili:d yani, bence

Gideyimde eskı sevgilime selam vereyım
Sonra ender sanala gelınce hıc arayıp yazmıyorsun vs diyor.
Gonul koyuyor .
Tabıkı onunda hakkı var. Kolaymi yıllarca hanımefendi gıbı takılıp sonrasında telefonda döviz kuru gıbi yükselmek

Ben bugün yogaya başlıyordum sözde.
O kadar erken kalk ama buna zaman bulama!
Akşam unutmam inşallah

ayşecim 24 haziran yengeç, sen karıştırdın galiba @angie .p
22 hazirandan başlıyor 21 de olabilir :emoji_sunglasses:

Bi elbise gördüm o kadar güzeldi ki…sarı turuncu yeşil renklerin karışımı…..“ne kadar mutlu bir elbise” dedim… ben o kadar mutlu olmadığım için almadım…..
SÖYLE ben alayım bari kaç K 70 mi dlkfldk:D

dolap uygulaması üzerinden de arkadaşlık teklif edilmez ya
o kadar da değil, derken o kadar da oluyormuş
pes abicim, pes gerçekten.
nasıl bir yokluktur bu.

Geri