O Değil de...

Konu sahibi son olarak 16 gün önce görüldü
Çevrede bir baykuş var, birkaç gündür tam bu saatlerde aralıklı olarak ötüyor. Sesi o kadar rahatsız edici ki.
İyi ki gece ötmeyip de bu saatleri seçiyor, korku filmi gibi olurdu...

Kova burcu özel bir burç iskaladigi bir karakter yok

ilginçtir hiç kova burcu tanıdığım olmadı

• Wow
Tepkiler: ne
Ruzgar estikce camdan geliyor ya o igde kokusu.. benim dikkat filan dağılıyor.. hadi toparla 🙄
Ama cok guzel yaa.

Annacığımın eskisi gibi, eski neşesiyle forumda vakit geçirmesi beni mest ediyor kfjf önceki senelerde bir şey olmuş ve ben kaçırmışım; ortaya sormuştum öyle anna çıkıp demişti ki “bana sor, bugün sabahtan akşama kadar buradaydım, neyi merak ediyorsun” kfjdj evet böyle günlerin tekrar gelmesi… harika bir şey

Annacığımın eskisi gibi, eski neşesiyle forumda vakit geçirmesi beni mest ediyor kfjf önceki senelerde bir şey olmuş ve ben kaçırmışım; ortaya sormuştum öyle anna çıkıp demişti ki “bana sor, bugün sabahtan akşama kadar buradaydım, neyi merak ediyorsun” kfjdj evet böyle günlerin tekrar gelmesi… harika bir şey
böyle huzurlu insanlara hasret kalmışız:p

Albania sokaklarda.. trumpin kizi ve zionist damadi koca adayi satin almis. Devlete bak milyonlari cebe indir sat
Hemde kime. ? Epstein sahiblerine

Umarim biseyler degisir

Ay ay

Lütfen benden bahsederken etiketle.. senin hakkımda yazdığın her şeyden haberdar olayım larim.. canım larim….
Yalnız hafızana hayranım skj bu çok eski bi olay ve cümlemi net hatırlaman…. sen seviyorum demesen de olur….
biliyorsun ki %30 enerjimle buradayım tam olduğunu düşünsene…yer,kişiler önemli….Ama sana hep yüzde yüzüm larim…..( yıldırım efekti )

Ay ay

Lütfen benden bahsederken etiketle.. senin hakkımda yazdığın her şeyden haberdar olayım larim.. canım larim….
Yalnız hafızana hayranım skj bu çok eski bi olay ve cümlemi net hatırlaman…. sen seviyorum demesen de olur….
biliyorsun ki %30 enerjimle buradayım tam olduğunu düşünsene…yer,kişiler önemli….Ama sana hep yüzde yüzüm larim…..( yıldırım efekti )
Bana %1 bile kalmadi bu uzuntu ile yazamam gidiyorum:)

Ay ay

Hep ol valla annacığım, gerçekten iyi ol. Keyfin yerinde olsun, şamata yapalım. Canımsın.

Geri