Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Niye onlar insan değilmi : pErkek öğretmenede çiçek almazsin ya
Ne çiçeği canim ya prenses gibi gözleri de dolsun oldu olacak alirsin kol düğmesi yakalık igne olur biter 🙄Niye onlar insan değilmi : p
böyle huzurlu insanlara hasret kalmışız:pAnnacığımın eskisi gibi, eski neşesiyle forumda vakit geçirmesi beni mest ediyor kfjf önceki senelerde bir şey olmuş ve ben kaçırmışım; ortaya sormuştum öyle anna çıkıp demişti ki “bana sor, bugün sabahtan akşama kadar buradaydım, neyi merak ediyorsun” kfjdj evet böyle günlerin tekrar gelmesi… harika bir şey
Annacığımın eskisi gibi, eski neşesiyle forumda vakit geçirmesi beni mest ediyor kfjf önceki senelerde bir şey olmuş ve ben kaçırmışım; ortaya sormuştum öyle anna çıkıp demişti ki “bana sor, bugün sabahtan akşama kadar buradaydım, neyi merak ediyorsun” kfjdj evet böyle günlerin tekrar gelmesi… harika bir şey
Bana %1 bile kalmadi bu uzuntu ile yazamam gidiyorumAy ay
Lütfen benden bahsederken etiketle.. senin hakkımda yazdığın her şeyden haberdar olayım larim.. canım larim….
Yalnız hafızana hayranım skj bu çok eski bi olay ve cümlemi net hatırlaman…. sen seviyorum demesen de olur….
biliyorsun ki %30 enerjimle buradayım tam olduğunu düşünsene…yer,kişiler önemli….Ama sana hep yüzde yüzüm larim…..( yıldırım efekti )
Ay ay
Lütfen benden bahsederken etiketle.. senin hakkımda yazdığın her şeyden haberdar olayım larim.. canım larim….
Yalnız hafızana hayranım skj bu çok eski bi olay ve cümlemi net hatırlaman…. sen seviyorum demesen de olur….
biliyorsun ki %30 enerjimle buradayım tam olduğunu düşünsene…yer,kişiler önemli….Ama sana hep yüzde yüzüm larim…..( yıldırım efekti )