O Değil de...

Konu sahibi son olarak 25 gün önce görüldü
Onu ALLAH bilir sezen
normalde ben yıllardır Vbluettın forumlara 8 /9 yıldır uye olmam. Son dönem yenı acılan 2 ayrı foruma uye oldum. Ama burdakı tadı baska yerde almam mümkun değil.
Bakma burada çoğu kısı birbırını sevmezsede herkesın ortak noktası var. Belkıde bızı buraya bağlayan odur.
Burda òlup gidecegiz

Onu ALLAH bilir sezen
normalde ben yıllardır Vbluettın forumlara 8 /9 yıldır uye olmam. Son dönem yenı acılan 2 ayrı foruma uye oldum. Ama burdakı tadı baska yerde almam mümkun değil.
Bakma burada çoğu kısı birbırını sevmezsede herkesın ortak noktası var. Belkıde bızı buraya bağlayan odur.
Bende sadece bu forumda takiliyorum
Galiba 7-8 sene once burdan bir kac arkadas icin bi foruma uye olmustum. Burdakilerin 90% orda zaten. Belki 1-2 bin cvp yazmisomdir. Ne adini hatirliyorum nede sifremi loll. Anlicagin tek takildigim yer burasi

@Sezen gel okey oynayalım dd
Oyniyalim guleyy

Düşlerden sonra değilmı senın burası ?
Bende sadece bu forumda takiliyorum
Galiba 7-8 sene once burdan bir kac arkadas icin bi foruma uye olmustum. Burdakilerin 90% orda zaten. Belki 1-2 bin cvp yazmisomdir. Ne adini hatirliyorum nede sifremi loll. Anlicagin tek takildigim yer burasi

Orayı bılıyorum sanırım eskı arkadasımın mekanıydı RAINMAN ( Volkan Mekanı cennet olsun )
Gercı şimdıkı sahıplerıde tanıdık. Ama onların ilgi alanları bu tarz platformları parasal araç görmelerınden ve illegal bahıs +18 sıtelere reklam vs vermelerı ayyuka çıkmıs durumdayken girmemız hos olmaz
Evet ordan banlaninca buraya geldim. Galiba 12 sene oluyo banlanali. Banlaninca hicbirsekilde gitmedim. Burda takiliyorken iste bas ettigim bi forum vardi arkadaslar icin gitmistim ama hicbirsekilde hatirlamiyirum lol

Orayı bılıyorum sanırım eskı arkadasımın mekanıydı RAINMAN ( Volkan Mekanı cennet olsun )
Gercı şimdıkı sahıplerıde tanıdık. Ama onların ilgi alanları bu tarz platformları parasal araç görmelerınden ve illegal bahıs +18 sıtelere reklam vs vermelerı ayyuka çıkmıs durumdayken girmemız hos olmaz
Ben uyeyken sahibi ozkandi. Beni banladi ve banimi acmak icin 100$ istedi bende vermedim. Okadar cok sevsigim dostlar vardiki. Kac yil sonra konusup acti banimi. Orda ozel mesaj kullanamiyosun bende banlanirim diye birgul aekadasimi buraya cagirsim yari isim yazarak oylelikke tamamwn banlandim. Bari degseydii. Ben dostlarima sahip cikarim onlarda cop. Anlicagin ozkan pisligi yuzinden suresiz ban. Gidis o gidis. Zaten benden sonrada belasini bulmus forum beter olsunlar

Şuan kı sahipleri IRC kökenlı arkadaslarımız daha ıyı bılır. Reis (mahmut ) ve Syst3m(Furkan ) Adamların ilgi alanları farklıdır. Tek orayı bitirmedıler. Gecmıs donemde vera Exodus mavi ile ortak takıldğimiz forumda suanda bitik
Hayırlısı olsun sezo
Yaradan sağlık versin ağzımızın tadı bozulmasın.
Zaten benden sonrada belasini bulmus forum beter olsunlar

Şuan kı sahipleri IRC kökenlı arkadaslarımız daha ıyı bılır. Reis (mahmut ) ve Syst3m(Furkan ) Adamların ilgi alanları farklıdır. Tek orayı bitirmedıler. Gecmıs donemde vera Exodus mavi ile ortak takıldğimiz forumda suanda bitik
Hayırlısı olsun sezo
Yaradan sağlık versin ağzımızın tadı bozulmasın.
Siz benden sonra ozaman uye oldunuz. Bitik olsa keske 0dalar hahahh

Asıruh Polat mıydı.
rahmetlı dediğin arkadas sanırım yukarıda bahsettiğim Raınman Volkan dır.
Asiruhun adini hatirlamiyorum. Yok rahmetli olan8n ismi polat degildi ya nedeswm yalan olur. Hatta foruma konu acilmisti òldugunde yas evini ziyarwt etmisler disardaki ayakabilari koymuslardi. Cok cok uzulmustum. Ne guzel sohbetlerimiz vardi

Ordaki nikimde Yitirilendi zaten.

Hayırlısı olsun sezen
Dediğimız geldı fosıl olduk :)
Bu arada sen nasılsın keyıfler sağliğin yerındedır umarım.
Asiruhun adini hatirlamiyorum. Yok rahmetli olan8n ismi polat degildi ya nedeswm yalan olur. Hatta foruma konu acilmisti òldugunde yas evini ziyarwt etmisler disardaki ayakabilari koymuslardi. Cok cok uzulmustum. Ne guzel sohbetlerimiz vardi

Ordaki nikimde Yitirilendi zaten.

Ayda yılda bi oyun oynayayım dedim. Onda da telefon çok ısınmaya başladı
Vazgeçtim

• Üzgün
Tepkiler: ne
Tam yaz geldi havalar ısınmaya başladı dedik yine gök gürültüsü yine yağmur...

Geri