mlshc
Üye
@İki nokta su pompasini hangi saticidan almistin? Bana gelen urun kullanilmis...=/
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ben Bim marketten almıştım..@İki nokta su pompasini hangi saticidan almistin? Bana gelen urun kullanilmis...=/
Aaa... internet alisverisi yine hayal kirikligi...=/Ben Bim marketten almıştım..
Jelatini dahi açılmamıştı..Ayıplı ürün diye iade almaları lazım..
Maalesef öyle en sevmediğimiz müşteri tipidir bu.. .pAaa... internet alisverisi yine hayal kirikligi...=/
Benimde puskolojim felaket guzel bugun.
Beter ol...Çalışmak istemiyorum bu sıcakta..
Şu evde baklava yapanlar, kadayıf yapanlar.. yapmayın lütfen, güzel olmuyor.. benimki de mi deme, evet seninki de!
Yap sütlaç otur yerine.. neyin show bu yahu, hatır gönül için yemek istemiyorum.. yüzlerce yerde yedim hepsi kötü.. evde yapılacak bir şey değil, uzmanlık isteyen bir şey..
Şu an bir patates kızartması yapmışım soslu, yeme yanında yat.. yamyam gibi yedim.Keşke yasaklansa ya 🤔
Yemek de yapilmasa super olur valla .p
Bilgilendirme için teşekkürler.Suan zeytinyağlı enginar ile aşk yaşıyorum muhteşem yaaa cok lezzetli bir yemek♡