Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hahahha Anna forum sahibi olmalı...
yerindedöngüsel hanımın yorumu cevap niteliğinde olmuş sjk
Ayy lari nasil bisey o zikkim. Bana sanki iki bacagin carttt diye gitcrk gibi geliyo://10 gün aradan sonra pilates var bugün. İleri düzeye yakın bir programım var artık-çok yediğim için hala bir levreğim o ayrı-ama doğumdan sonraki duruş bozukluğum düzeldi, dikleştim, uzadım sanki kdjd önceye döndüm bu anlamda. Bunlar iyi şeyler ama çok üşeniyom valla hiç hazır hissetmiyom
kendine gel sen Lari'sin hanimişşşşşş hanimişşşş annemmm diye bağırmak için enerji lazım10 gün aradan sonra pilates var bugün. İleri düzeye yakın bir programım var artık-çok yediğim için hala bir levreğim o ayrı-ama doğumdan sonraki duruş bozukluğum düzeldi, dikleştim, uzadım sanki kdjd önceye döndüm bu anlamda. Bunlar iyi şeyler ama çok üşeniyom valla hiç hazır hissetmiyom
Ayy lari nasil bisey o zikkim. Bana sanki iki bacagin carttt diye gitcrk gibi geliyo://
kendine gel sen Lari'sin hanimişşşşşş hanimişşşş annemmm diye bağırmak için enerji lazım![]()
Hic yapmadim ahahh gordukce geriliyorum xdrrjdjdj bana da öyle geliyor jfjf bana bir yerde beni bir top haline getirdiği için omurgam “o” şeklinde kalacak gibi de geliyor jdjd ama sonrasında iyi hissetmiyor musun, bana çok iyi geliyor
Neyden aldın sen bu ayaklayı jdjd