Yarın na musaitim khkgkgjvh son kez misafir ağırlayacağım bıhtım kgkgkfjdBen teşk ederim yenilmek bile zevk verdi yarın 3te @Ahura ya randevu ver ama onunla oynama benimle oyna hayalleri yıkılsın ahah
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yarın na musaitim khkgkgjvh son kez misafir ağırlayacağım bıhtım kgkgkfjdBen teşk ederim yenilmek bile zevk verdi yarın 3te @Ahura ya randevu ver ama onunla oynama benimle oyna hayalleri yıkılsın ahah
Tamam zevkleeeyarın oynayalım muhakkak kızlarrr .p
Ohh beee sonunda ....çok kıskanıyordum laaan ...kgkfjfkfidMassimo avatara telif atmış yaziklar olsun okadar da sevmiştim ayip be.
Yemin ediyorum sizden korkulur bütün üye sözlüklerini siz hortlattiniz ben yazdim.. Allah'ım gazabinizdan korusun ahah@Şeytan tüyü sözlükleri hortatip durma yazacak mecalim kalmadı khkgkgjf miyop gözlerim mavi ışık zwhirlanmesi yaşıyor şu an kfhfjghfhs
Sezen sana Allah ne verdiyse dalarım.....Demekki canina kiyanlar gercekden herseyiyle bitmis..bitmis...
Bazen korkmasam evde gebertesim geliyo kurtulmak sanki tek bu gibi