O Değil de...

Konu sahibi son olarak 26 gün önce görüldü
Massimo avatara telif atmış yaziklar olsun okadar da sevmiştim ayip be.

Kendimi yansıtasım gelmiyor pek,farklı kimliklere ve düşüncelere bürünmeyi pek seviyorum..

@Şeytan tüyü sözlükleri hortatip durma yazacak mecalim kalmadı khkgkgjf miyop gözlerim mavi ışık zwhirlanmesi yaşıyor şu an kfhfjghfhs

• Korkunç
Tepkiler: ne
Uykudan uyandım ve acilen yeniden uyumazsam çok şiddetli kavga çıkacak jfkdj

Dün neydi öyle ya. Bu hastaneye sağlam girip hasta çıkıyorum. Değişik bir cenabetliği var…

ruyamda at satin almak icin, elazig'in bir koyune kadar gitmistim. orada hem kadinlar, hem erkekler goruntu olarak birbirine benziyordu. yuzleri ayniydi resmen. kendi kafamda da hesaplamalar yapiyordum. at satin almak 10.000 euro, aylik bakimi 3000 euro, yapabilecek miyim diye. demin netten baktim, allahtan aylik bakimi en fazla 700 euroymus ama satin alinmasi 10.000 euro olabiliyormus, dogru gormusum. benim ne isim vardi elazig'in koyunde acaba. bana yardimci olmak isteyen guleryuzlu tesetturlu kadinin yuzunu acayip net hatirliyorum. sen kimsin ya. nerede gordum seni daha once. koye varip, arabadan cikinca, iki tane yakisikli adam ve bir tane guzel kadin bizi orada bekliyordu. onlar benzemiyordu goruntu olarak gorduklerime. allah allah yav.

Geri