O Değil de...

Konu sahibi son olarak 23 gün önce görüldü
dün spotify rastgele seçimler çalarken bir cover'a denk geldim ve şu an 651485. dinleyişim falan. çok güzel olmuş. birkaç şarkısını daha dinledim, onları da sevdim. çocuğa baktım, onu da beğendim; yakışıklı çocuk. yenir, ay, dinlenir....... bırakıyorum köfteler, iyisiniz hadi.skdfd

Güzel cover yapmışşş çok beğendimm

şu güne kadar aze'nin yakışıklı olduğunu iddia ettiği kim özünde yakışıklı çıktı ki (ben dahil)
En iyi arkadaşım nasıl olabilir bu kadın benim.
Müzik zevki berbat, manito seçimleri çok kötü, başarısız bir flörtçü, cimri, değişken ruh hâli var, terazi burcu, öngörü konusunda başarısız, çalışmayı sevmiyor..
Tüm bunlara rağmen çok seviyorum, ilginç.. hayır saçı olan birisi nasıl yakışıklı olur ki, fizik kurallarına aykırı bir kere..

Son bir haftam o kadar stresli geçti ki çantamı evde unutmuşum. İnsan telefonunu, cüzdanını, anahtarını falan unutur, çanta ne ya!

Offff o kadar boş konuşuyorsun ki kimse skleöiyo bile
Bayılıcam gerçekten az kaldı

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Normalde bana tek tük mail atan adamın yemek teklifini reddettim diye gecenin bi yarısı üşenmemiş sabah bana çok güzel bir hediye hazırlamış.....
Mail bombardımanı.... Şeytan taşlamış sanki pzvk...
Beyaz yakalı erkeklerin intikamı böyle oluyo galiba... Senin arabanın lastiklerini bi patlatayım da gör nasıl intikam alınıyor....

Şöyle korku salacaksın…

Korku saygıyı öldürür. Saygısızlık sadakati öldürür. Sadakatsizlik ihaneti doğurur. Korku değil saygı ve sevgi temelli ilişki mutlu kılar her anı… Yanlış manifestleme başın belaya girecek ahsjjss

bugünkü şarkı keşif köşemizde, sevgili mabel’in seslendirdiği bir cover var. 'mabel's versiyon’ olarak birkaç eski şarkısını seslendirmişti. bir de bu şarkı var; taze taze, dumanı üstünde. pek de güzel söylemiş ama ben altyapıya bayıldım. her bir enstrüman harika çalınmış. bırakalım :

@scope oha jfjfjfj hayırlı olsun da bu sinirle sen yönetici nasıl oldun ya djjfjjdjf

Geri