Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ben de sevdiğim insanlara karşı asla kin tutamamBen o kadar uzun boylu kin tutamıyorum ya, sinirlenme sebebimi bile unutuyorum. Uğraştırmayın beni.
Bence iyi bi şey, kin nefret insanın kendi içine yük bi defa. Yani ortada çok büyük bi hata, iftira vs yoksa uzatmama taraftarıyım her zaman.Ben de sevdiğim insanlara karşı asla kin tutamam
Bu iyi bir şey mi ……. Pek emin değilim …
Zeyno Lez mi ? KjkhkhkbZeyno_> nerden ?
[19:13] <Zeyno_> seninle tanısmak pek de kolay değil ağzından laf zar zor çıkıyo
[19:13] <Zeyno_> ismin ne
Reelde bakışlı chatte sözlü tacize sık sık uğruyorum ))
Canim sanırım öyle.........Zeyno Lez mi ? Kjkhkhkb
Gözünü Sevim dikkat etCanim sanırım öyle.........
Makasla hafiften. Makine kıymış de…Çamaşırları asarken erkek kardeşimin Beşiktaş formasını böyle ucundan tek mandalla astım. Belki düşer, uçar gider felan jdksjsk
Mükemmelsin sen ahahahahha bunu gerçekten yapabilirim çünkü benim tuniğimin kolunu makine gerçekten yemişti. Yine olabilir neden olmasın jfkdkdjksMakasla hafiften. Makine kıymış de…
İstanbul daysan eğer pazartesi yağmurlu, hafta boyu yağmurlu daha doğrusuarkadaşım esin ile ne zaman buluşsak yağmur yağıyor, artık kronikleşti .p
pazartesi deneme yapacağız bir dee
İstanbul daysan eğer pazartesi yağmurlu, hafta boyu yağmurlu daha doğrusu![]()