O Değil de...

Konu sahibi son olarak 25 gün önce görüldü
muhteşem vecihi gözlüğüm ve şahsımla hafta sonu avm çıkarması yapıyoruz, akcık vecihi alıklığıdır bu da… bakalım 4 al 3 öde kampanyalarında nasıl 20 alıp 35 ödemiş olacağız. bi tane aşırı klasik olmayan ama çok spor hiç olmayan, büyük ve siyah çantayı bulmak için niyet ettim rabbim sana.
Bunun gibi bişey olmalı

Bunun gibi bişey olmalı

penti var 2 al 2 hediye:D

madame coco’da 4 al 1 öde vardı ama 1 ödediğinin fiyatı 4 ürünün 8 katı falan… karaca 2 al 1 öde var ama tek tek parçalarda ve hiç avantajlı değil, penti 2 al 2 beleşine arkadaşla ortak girince mantıklı yoksa bindirmişler, bir ekonomist asla bu oyuna gelmez kızlar… şöyle bi bakınca hayat erkeklere güzel avva’da 4 al 3 öde yapmışlar ama erkekler beceriksiz olduklarından karılarının gözlerinin içine bakıyorlar seçsene diye. şöyle bir tür için yapılan indirimlere bakın… boyner erkek bölümü de öyle, öteki eril mağazalar falan. neyse araştırmalarım sürüyor :krtl: (bunu yosi yeni eklemiş herhalde ondan kullandım, kartallar ve melolar yüksekten uçar)

Yves rocher’e bakın arkadaşlar, yine bir ton alışveriş yaptım ama bir ton da hediye verdiler, bir şeyler bedavaya geldi sürekli. Ama şu kadarlık daha alışveriş yaparsanız şartı koyuyarlar, yaptım kdjd Bence yine de dolandırıldım ama argan yağlı ne varsa aldım çok güzeller:d

Yves Rocher sanki her an iflas edecekmis gibi geliyor bana ve beni uzuyor. Eskiden parfum cesidi coktu daha fazla hediyelik urun verirlerdi. Simdi secenek azalmis clea ve evidence piyasadan kalkarsa cok uzulurum. Cunki ben aliskanliklarimdan kolay kolay kopamiyorum.

Bizde öyle bir hali yok, oldukça işlek ve çok şubesi var. Güzel bir firma, ürünlerini genelde beğeniyorum. Oranın bir parfümü var, efsane. Şimdi elimde başka bir parfüm var; o bitince mutlaka onu alacağım. Cuir de nuit.

• Beğen
Tepkiler: W
Ay kizlar bana yeni parfum lazim. Sevdiginiz parfumleri yazsaniza. Dun alisveris icin ciktim yine hicbir sey bulamadan geldim :(

Cuma gununu bize tatil yaptilar, haftaya bitiyor bu durum, 2 haftadir adam akilli bir sey yapamiyorum. Tum gun uyuyup, duvara bile bakamadim. Bu beni bi tik uzuyor.

Ay kizlar bana yeni parfum lazim. Sevdiginiz parfumleri yazsaniza. Dun alisveris icin ciktim yine hicbir sey bulamadan geldim :(

ne tür parfümden hoşlanıyorsun? Çiçeksiyse benden çiçeksi öneri ancak 1 - 2 tane çıkar, ben daha şekerli parfümler önerebilirim ancak

1724506520966.png

Bu parfüm çok güzel net ve çekici bir kokusu var içerik bilgisi

Yoğun ahududu aromasıyla Damascena gülünün üst notaları birleşerek derin ve gizemli bir kokuya imza atıyor. Trésor: Efsanevi Bir Aşkın Parfümü!

Üst notalar: Ahududu, Tropik Meyveler ve Bergamot

Kalp notları: Buhur Çiçeği ve Gül

Temel Notlar: Vanilya, Paçuli, Papirüs

ne tür parfümden hoşlanıyorsun? Çiçeksiyse benden çiçeksi öneri ancak 1 - 2 tane çıkar, ben daha şekerli parfümler önerebilirim ancak

En cok bunu kullandim Lari, ama farkli bir sey ariyorum simdi. (Dior- J'adore Eau de Parfum). Evet, ciceksi koku seviyorum, yasemin ozellikle.

Niye boyle mal gibi yazi stili oldu bilmiyorum :d

En cok bunu kullandim Lari, ama farkli bir sey ariyorum simdi. (Dior- J'adore Eau de Parfum). Evet, ciceksi koku seviyorum, yasemin ozellikle.

Niye boyle mal gibi yazi stili oldu bilmiyorum :d

O zaman sana şimdi kullandığımı önereyim, gül içerikli gerçi, çok fresh. Loccitane Rose. bunun yasemin içerikli olanı da vardı. Bir de burberry body seversin galiba. Onda da çiçeksilik vardı. Yves Rocher’in yine yaseminli harika bir kokusu var, dur ismini bulayım: tendre jasmin. Evidence da çiçeksilik içerir. Bunların hepsini çiçek sevmememe rağmen çok severek ve isteyerek kullandım. Bu kadar öenerebiliyorum çiçeksilerde.

Geri