O Değil de...

Konu sahibi son olarak 26 gün önce görüldü
No Pasaran forum tanrıları kan istiyor diyerek geziyor forumda..

yok ankara kulisi
yok chp akp kulisi
bi yerlerinden sallayıp duruyorlar

Bunun da bi bqtan haberi yok, is yapmaya kalkiyor.

gidin uyuyun
yarın devam edersiniz

Hassas Dişler için Diş Macunu Sensodyne, Diş Hekimlerinin Önerdiği Marka!

gözü parlıyor aniden kızın
şeytan tüyü var bu hınzırın
ali desideroooo
ilk türkçe rap olarak kabul ediliyor

Hani Ada 1 doları görecekti? Satmadım, yine düştü. Bu kriptoda yüzüm niye gülmüyor benim?

İYİ Parti'nin depremde kaybolan çocuklara yönelik araştırma önergesinin Meclis'te görüşülmesi için verdiği grup önerisi, AK Parti ve MHP'li milletvekilleri tarafından REDDEDİLDİ.

Bu utançta bize yeter…!

tae bo diye bi grup dersine katıldım. artık mahallede geçen mafyatik dizilerde, alta müzik eklenerek, slow motion şekilde saatlerce tekme ve yumruk sallayıp, boşlukla dövüşebilirim. tabii önce bi kendime geleyim…

İYİ Parti'nin depremde kaybolan çocuklara yönelik araştırma önergesinin Meclis'te görüşülmesi için verdiği grup önerisi, AK Parti ve MHP'li milletvekilleri tarafından REDDEDİLDİ.

Bu utançta bize yeter…!
aileler, yakınlar çocukları ararken bakan bir tane bile çocuğumuz kayıp değil açıklaması yapıyor.
şunu da bırakalım. öldü kabul ederiz ne olacak.

İnsanları anlayamıyorum gerçekten, başkasının mutluluğu sizi neden bu kadar rahatsız ediyor ? Mutsuzluğunuzdan biz sorumlu değiliz. Aldığınız yanlış kararlar yüzünden kimseyi dart tahtası yapmayın !!!

aileler, yakınlar çocukları ararken bakan bir tane bile çocuğumuz kayıp değil açıklaması yapıyor.
şunu da bırakalım. öldü kabul ederiz ne olacak.

Konuyla ilgili partimize ulaşan bir dernek var ve sadece derneğe başvuru yaparak yakınlarına ulaşamayan 142 kişilik bir liste var bize iletilen.

Ülker Napoliten çikümletanın 10 adet iken 8 adete düşmüş olması ülkede bir ayaklanma yaratmıyorsa, bu seçimde oyum AKP'ye, artık yeter.

Geri