O Değil de...

Konu sahibi son olarak 15 gün önce görüldü
Yalı çapkınına Hande erçel giriyormuş duydunuz mu

Kendisini izlemek haz verecektir emin ol :d

Hala cümleyi "sevgiler" yazıp bitiren var. Allahım, bayıleceğim!

yılın şeyleri belli olmuş

Üfff şimdi Galata bi meyhanede..

Bi uyandım anlımın ortasında 2 minik delik oluşmuş ve kanıyor. Uyurken çarpacak hiç bi yer yok, sivilce vs de yoktu patladı kanadı desem.
Noldu bana? Uyurken dayak mı yedim?

Yaramazlık ve sevgisizlik arasındaki korelasyon kayda değer düzeydedir.
Aşırı yaramaz bir çocuk ebeveynleri ile alakali önemli bir ipucu verir; ilgisizlik belki de sevgisizlik. Çocuk, biraz olsun ilgi görmek için dayak yeme pahasına ciddi yaramazliklara kalksır çünkü ebeveyni yalnızca yaramazlık yaptığında onu görüyordur; ya azarliyordur ya da dayak atıyordur. Cani yansa da sırf annesi ya da babası o an onu gördüğü için yaramazlıgi bilincli- bilincsiz kronik bir hale getirir ve bu durum eriskinligindeki ağır kişilik bozukluklarına önemli bir temel atar. Psikoloji ilminin değerini de burada anlıyoruz. Tıbbi biyokimya, nevrozlar, psikozlar pastanın sadece bir dilimi. İlaçların etki mekanizması %100 kanıtlanmamis bir şekilde sadece beyin biyokimyasini iyileştiriyor. Kişinin köklerine kadar inen gangrenli meseleler uzun yıllar alacak bir psikolojik yaklaşım gerektiriyor. Bilimi bu konuda oldukca sınırlı buluyorum. Her davranış kalıbını primer görevi davranış şekillendirmek olmayan neurotransmitterlere yıkmak sadece bir kaçış.

Geri