Agam bir yerlere kayit et ki unutma, ne ise yariyor cep telefonun senin yaaaokey sayfalarini kayip ettim
bulamiyorum cokdanda girmedim
hangisine gerecegimi bilemiyorum
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Agam bir yerlere kayit et ki unutma, ne ise yariyor cep telefonun senin yaaaokey sayfalarini kayip ettim
bulamiyorum cokdanda girmedim
hangisine gerecegimi bilemiyorum
Chat için kullan demiyorum kayıt et diyorum, yani bi şekilde yaz boz kağıdı olarak kullan diyorum senin anlayacağın dildeben cep tel kolay kolay chat icin kullanmiyom
O kadar çok bildirim var ki hepsine aynı anda bakamıyorum.@Lefty neden bildirimlerini düzgün takip etmiyorsun seğennn..!![]()

Son genel seçimlerden bu yana siyasete ara verdim sevgili İnanna. Eskisi kadar olmasa da takip ediyorum. Daha çok ekonomi okumaya gayret ediyorum. Neyi tartışayım yada konuşalım bilmiyorum ki. Artık anlamsız geliyor. Yine de arada bir bakar yazarım@No Pasaran önceden tartışma konuları açardın bence gayet güzeldi keşke devam etseydin… Bazen okuyacak ve yorum yazacak konu bulamıyorum..
Bu konuda çok haklısın ama yine de bazı değerleri ve hisleri canlı tutmakta fayda var.Son genel seçimlerden bu yana siyasete ara verdim sevgili İnanna. Eskisi kadar olmasa da takip ediyorum. Daha çok ekonomi okumaya gayret ediyorum. Neyi tartışayım yada konuşalım bilmiyorum ki. Artık anlamsız geliyor. Yine de arada bir bakar yazarım![]()
Dolunay açılımı yapabiliriz istersen…Dolunaydan mıdır ne boktandır bir türlü uykuya dalamadım. Dön dön dön, oku oku oku yok ı ıh. Biraz da burada dolanayım belki bura uykumu getirir.
İster miyim sence …Dolunay açılımı yapabiliriz istersen…
İstersin… sen alışkınsındır yalanlara jfjdjndİster miyim sence …