O Değil de...

Konu sahibi son olarak 25 gün önce görüldü
Seçilmiş insan ilan etmeme az kaldı.. yine mucizevi bir olay yaşadım az önce Serçe güney iki yükleniyor...

@No Pasaran önceden tartışma konuları açardın bence gayet güzeldi keşke devam etseydin… Bazen okuyacak ve yorum yazacak konu bulamıyorum..
Son genel seçimlerden bu yana siyasete ara verdim sevgili İnanna. Eskisi kadar olmasa da takip ediyorum. Daha çok ekonomi okumaya gayret ediyorum. Neyi tartışayım yada konuşalım bilmiyorum ki. Artık anlamsız geliyor. Yine de arada bir bakar yazarım :emoji_sweat_smile:

Son genel seçimlerden bu yana siyasete ara verdim sevgili İnanna. Eskisi kadar olmasa da takip ediyorum. Daha çok ekonomi okumaya gayret ediyorum. Neyi tartışayım yada konuşalım bilmiyorum ki. Artık anlamsız geliyor. Yine de arada bir bakar yazarım :emoji_sweat_smile:
Bu konuda çok haklısın ama yine de bazı değerleri ve hisleri canlı tutmakta fayda var. :) Ben sadece o konularını özlediğimi belirtmek isterim sadece siyaset olarak bakma birçok farklı alanda konu açıyordun sen yine bekliyoruz. :)

Sizi sessizliği ile içten içten koruyan ve üzülmesin diye bunu sessizce yapan insanları keşfedin bazi insanlar öyle inceki suskunluğu bile bir lütuf ..

Dolunaydan mıdır ne boktandır bir türlü uykuya dalamadım. Dön dön dön, oku oku oku yok ı ıh. Biraz da burada dolanayım belki bura uykumu getirir.

Geri