O Değil de...

Konu sahibi son olarak 18 gün önce görüldü
gidip islam memişi izleyeyeyim
hayırlısı ya

bugün erken bitirdim işlerimi

acilen diğer planlarımı hayata geçirmem lazım.

yaz rutinimi bozmuyor ve yine kiralık ev arayışına giriyorum.

çamaşır sermek niye denir ki, çamaşır sermek nedir mesela, ya asarsın ya doooğru kurutmaya .p

çamaşır sermek niye denir ki, çamaşır sermek nedir mesela, ya asarsın ya doooğru kurutmaya .p
serildiği zamanlar da oluyor. daha düne kadar kurutma makinesi evlerde yoktu, çamaşır askılığı dolu olunca hızlı kurusun diye bir iki parça çamaşırı hiç mi peteklere sermediniz. ben ara sıra peteklerin üzerine koyuyorum, seriyorum. uzun vakit eve gelmeyeceğim zamanlarda da yatağımın üzerine serdiğim oluyor. ne diyelim, yatağın üzerine asmak mı diyelim?

serildiği zamanlar da oluyor. daha düne kadar kurutma makinesi evlerde yoktu, çamaşır askılığı dolu olunca hızlı kurusun diye bir iki parça çamaşırı hiç mi peteklere sermediniz. ben ara sıra peteklerin üzerine koyuyorum, seriyorum. uzun vakit eve gelmeyeceğim zamanlarda da yatağımın üzerine serdiğim oluyor. ne diyelim, yatağın üzerine asmak mı diyelim?

Peki cayi döküyor musun, koyuyor musun. Ona ne diyelim .p

sen ser pleskcim , haklısın :emoji_sunglasses:

halkın ta kendisiyim ben. siyasetçilerin yer sofrası fotosu gibi çamaşırlarımı sermiş fotoğraf atacağım.

Gerçek hayatımdaydım, biraz sanaldan uzaklaşayım didim. sanal detoksu yapmak istedim. sosyal medya, forumlar falan biraz uzaklaşmak istedim. Sonra ölmedim hala hayattayım anlamında ve varsa 2-3 merak eden diye bir yoklayayım dedim.

Gitmeden de bi citlatsaydin ya, merak ettik.
Neyse sorun yoksa gidebilirsin tekrar tmm. Detoksuna da mani olmayalim .p

Geri